Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha az puan kaybı yaşar bence bu sezon geçen seneye göre ama kadro Tottenham'ın altında kalacak kadar kötü değil bence. Ama bu seneki fikstürü geçen sene olduğu gibi korkunç değil sanırım Chelsea ve City maçları üst üste özgüvenini kırdı takımın
Agreed. Bir podcast dinledim dun, Arsenal ilk 12 mac 26 puan falan alabilirler diyodu. Zor maclarin hepsi evde ilk edapta
07-08 sezonu gibi bisey bekliyorum sezonun ilk yarisi az puan kayippi sonrasi meltdown her zaman ki gibi :d

Şimdi bir Torreira videosu izledim. Ulan bu çocuğu ortaya saldılar alınmaz ise çok üzülürüm. Her topa ayağını sokuyor. rakip oyuncuya koşsa bu ülkede buyur abi al top senin der. Bence yeni Melo hayırlı olsun gelirtse. Muslera ne yap et ikna et bu çocuğu.

Agreed. Bir podcast dinledim dun, Arsenal ilk 12 mac 26 puan falan alabilirler diyodu. Zor maclarin hepsi evde ilk edapta
07-08 sezonu gibi bisey bekliyorum sezonun ilk yarisi az puan kayippi sonrasi meltdown her zaman ki gibi :d
Yani Liverpool ve City karşı puan kaybı tahammülü var herkesin ama Tottenham Chelsea ve United'a karşı grafiği yüksek tutması lazım 3 4 arası yerleşmesi bana sürpriz olmaz. İlk iki için bir şey diyemiyorum adgahhshs onlar denklem dışı

Şimdi bir Torreira videosu izledim. Ulan bu çocuğu ortaya saldılar alınmaz ise çok üzülürüm. Her topa ayağını sokuyor. rakip oyuncuya koşsa bu ülkede buyur abi al top senin der. Bence yeni Melo hayırlı olsun gelirtse. Muslera ne yap et ikna et bu çocuğu.

Sabah ki Muslera paylaşımı, Mitço’nun saat 11’de ki Kap açıklaması bitmeye yakın olduğuna dair mesajlardı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt