Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz almamiz icin hicbir sebep yok yaf :) Erden Timur ciksa dese yine suphe ile yaklasirim yem atiyor diye :)

Cengiz'i neden alirsin ?

1- Turk oyuncu gerekliligi
2- Dusuk Maliyet olusursa ustteki gereksinime binaen
3- Gercekten o bolgende eksik coktur yine ustteki 2 maddeye istinaden dusunursun
4- Bonservisi elinde olur

Bize hicbiri uymuyor. Kerem D. transferi olmasaydi, hadi bir nebze o da bir nebze yani.

insan sarrafı Erden başkanım Ndombele ile bi yemek yemiştir çoktan.ilk izlenimi olumlu oldu herhalde

şu durum hangi şartlarda oluşmuş acaba.. maçın sonu falan mı? ndombele genel olarak topsuz oyunda bu şekilde ise çok sıkıntı.. kesinlikle uzak durulması gerekiyor bence.. hep istedim ama sadece top ayağındayken değerlendirmişim..

Adamlar 2 tane adam alıp sezona ismail ile başlasaydı en güçlü adaydı. Hocayı kovup 15 tane adam aldılar ellerine verdik:) şimdide ismaili tekrar getirip 12 adam daha aldılar:) bakın bu bir dramdır. Sonuç ne kocs bir
Sıfır ve logoyu değiştirdiler :)Ve burada bunlar övülüyor ara ara:)

Fenerlilerin tutuşmasının sebebi 8+3 de Cengiz'e mecbur olmaları tüm planlarını ona göre yapıyorlar. Dominguez alsak o kadar koymaz Cengiz'i alamadıkları taktirde Ferdi hariç 11 oynatabilecekleri bir yerlileri kalmıyor.

Cengiz’in menejeri fenerli mirsad yanliz

Her habere atlamanin bir anlamin yok

ANLASILDI MI

IMG_5967.webp

fb ekambi aliyo cengiz yerine.rossi gitmis.king giderse belki birini daha alirlar

Bu jalminha zahadaki fotoyu atmış diyorlar.tete mi demek istedi bu kolpaci

şu durum hangi şartlarda oluşmuş acaba.. maçın sonu falan mı? ndombele genel olarak topsuz oyunda bu şekilde ise çok sıkıntı.. kesinlikle uzak durulması gerekiyor bence.. hep istedim ama sadece top ayağındayken değerlendirmişim..

neto’yu asla yakalayamaz orası doğru da

ndombele puştuna bak insan da biraz utanma olur, bassana oğlum adama

Bu ne lan, Berkan bu ayni... Abi EPL oncesi iyiydi bu elemanda bu derece dusmusse ki izleyemedim son zamanlarda zira cok sure almiyor... Aman gerek yok, gecmisine yatirim yapilacak bir isim degil sorun su bizim "cok net atis" yapmamiz lazim bu mevkii ye. Forvete alip denersin (Icardi arkasinda), ne bileyim, sol acik ya da sag acik denersin de ortaya olmaz abi. Net bir isim lazim bize.

Ndombele aradığımız profil olmadığı için istiyorum. Yoksa iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt