Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
ndombele için ne diyorsunuz
almalı mıyız
çok riskli ama tutarsa dehşet oluruz erden timura güvenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almalı mıyız
almalı mıyız
ndombele gelirse iptal olur muGruplara kalalım, devamına bakalım
Pek bir şey yok açıkçası, bir iddia var teyit edemedim on numaradan vazgeçildi iki tane orta saha alınacak gibisinden. (Sallıyorum Paredes + Fred gibi mesela)Güzel haberler ver rtas
Yıldız oyuncu zehrini yedik. Artık geri dönüş yok maalesef.Pazartesi'den beri Cuma görüşmesi işaret ediliyordu bence işi noktalama görüşmesi olacak. Bende çok sıcak değilim ama yönetim ve hoca istiyorsa da destek olurum.
King yerine Ekambi'yi alıyorlar. King'i gönderiyorlarmış. Cengiz'i 8+3 için düşünüyorlar baya zorlarlar.fb ekambi aliyo cengiz yerine.rossi gitmis.king giderse belki birini daha alirlar
şu durum hangi şartlarda oluşmuş acaba.. maçın sonu falan mı? ndombele genel olarak topsuz oyunda bu şekilde ise çok sıkıntı.. kesinlikle uzak durulması gerekiyor bence.. hep istedim ama sadece top ayağındayken değerlendirmişim..
Bu jalminha zahadaki fotoyu atmış diyorlar.tete mi demek istedi bu kolpaci
şu durum hangi şartlarda oluşmuş acaba.. maçın sonu falan mı? ndombele genel olarak topsuz oyunda bu şekilde ise çok sıkıntı.. kesinlikle uzak durulması gerekiyor bence.. hep istedim ama sadece top ayağındayken değerlendirmişim..