- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
tutmazsa
En önemli mevkiye zar atalım diyor bazı arkadaşlar, ndombele gelirse muhtemelen Sergio oynar ya da kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tutmazsa
her transferde risk var ama aboubakarı kimse istemedi sakat vs denildi adam atıyor her maçtutmazsa
Cengizin alacağı yıllık çok yüksek olur ve yedek kalmayı da takımda sorun yaratır. Yunus gibi bir oyuncu daha ihtiyaç bize en azından yıllığı düşük ve yedek kalmayı da çok sorun etmiyor.
Manchesterdaki evden cikmiyolar hala.Bugün fredle ilgili haberler bekliyorum.ortalik alev alabilirFred cakmaktas ailesi ne durumda Mosyo Sherlock ?
Erden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole basında konuşuldu dün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var. 2-3 güne İstanbul'a indiririz diye tahmin ediyorum.
zaten sır gibi saklanan biri varmış birçok kişi bahsetti bundan, muhtelemen bu geceki hareketlenme onla ilgili, sponsor ile görüşmeler sürüyor diyen var, anlaşılmak üzere herhaldeErden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole üstüne basında konuşuldu bugün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var.
Manchesterdaki evden cikmiyolar hala.Bugün fredle ilgili haberler bekliyorum.ortalik alev alabilir
Sergen sal artık adamı belli ki onu almayacağız.
her transferde risk var ama aboubakarı kimse istemedi sakat vs denildi adam atıyor her maç
Zaniolo'nun satışını tek bir şartla kabul ederim.
![]()