Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Erden başkan millete Truva atı salmıştır Cengiz ile.

Herkesi Cengiz diye oyalayıp geri plandan Guendouzi için görüşüyordur Erden başkan inşallah.
Cengiz'i tek bir şartla kabul ederiz. Yunus 10 milyon euro satış cengiz 2 milyon bonservis 10 milyon tl maaş

Cengiz'i tek bir şartla kabul ederiz. Yunus 10 milyon euro satış cengiz 2 milyon bonservis 10 milyon tl maaş
Muhtemelen hedefi o yöne çektik diğer taraftan vuracağız en ihtiyaç olan mevki orta saha Dominguez de olabilir. Ndombole için 11-12 m euro konuşuluyor o paralara yakın Dominguez de biter daha düşük maaş alır.

Muhtemelen hedefi o yöne çektik diğer taraftan vuracağız en ihtiyaç olan mevki orta saha Dominguez de olabilir. Ndombole için 11-12 m euro konuşuluyor o paralara yakın Dominguez de biter daha düşük maaş alır.
Bende dominguez bekliyorum. Cengiz ile alakamız bile yoktur. Hadi diyelim yunusu sattık o parayı direkt cengiz'e vereceğimizi sanmıyorum. Erden Timur gider dominguez'i alır.

057A0C3E-93DE-46E5-BFFF-7A9DDF03B144.webp

@Kolpa Kemal Kürek

Bu müthis ya hala güldürüyo, Allah seni de güldürsün rtas :ROFLMAO:

Tete truva olmaz ki 2 aydır Dominguez ile ilgileniyor bence truva odur. Ekambi ve Cengiz alacakları haberleri hep vardı Tete hep arka plandaydı bana Dominguez hariç başka seçenek mantıklı gelmiyor.
Teteyi de yaklasik 3 haftadir istiyorlar yav umut.ben her dk fbyi takipteyim.gecen 56.000 twit attilar teteye.dunde devrim zengi kolpa yapinca 50.000 tw8t attilar.kimi ne kadar istedikleri belli.domingiueze şu an kimsenin parası yetmez.

Kanat raşit Orta saha içinde ndombele, dominguez veya ismi sır gibi saklanan adamı alacağız bence başka biri gelirse benim için büyük sürpriz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt