- 2 Temmuz 2011
- 137.819
- 58.742
- 5.488
Ben geldim nöbet hareketlendi,ne tesadüf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de öyle ama çok uygun maliyetle gelecekse ndombele riskine girilebilir bence.o bjknin başkasını alacak durumu olmadığından denediği bir şeydi tuttu
bizim bu maliyetlere alternatif üretmemiz ve riski azaltmamız mümkün
Cengiz'i tek bir şartla kabul ederiz. Yunus 10 milyon euro satış cengiz 2 milyon bonservis 10 milyon tl maaşUmarım Erden başkan millete Truva atı salmıştır Cengiz ile.
Herkesi Cengiz diye oyalayıp geri plandan Guendouzi için görüşüyordur Erden başkan inşallah.
Muhtemelen hedefi o yöne çektik diğer taraftan vuracağız en ihtiyaç olan mevki orta saha Dominguez de olabilir. Ndombole için 11-12 m euro konuşuluyor o paralara yakın Dominguez de biter daha düşük maaş alır.Cengiz'i tek bir şartla kabul ederiz. Yunus 10 milyon euro satış cengiz 2 milyon bonservis 10 milyon tl maaş
Teteyi diyo bu kolpaci bence
Bende dominguez bekliyorum. Cengiz ile alakamız bile yoktur. Hadi diyelim yunusu sattık o parayı direkt cengiz'e vereceğimizi sanmıyorum. Erden Timur gider dominguez'i alır.Muhtemelen hedefi o yöne çektik diğer taraftan vuracağız en ihtiyaç olan mevki orta saha Dominguez de olabilir. Ndombole için 11-12 m euro konuşuluyor o paralara yakın Dominguez de biter daha düşük maaş alır.
Bende dominguez bekliyorum. Cengiz ile alakamız bile yoktur. Hadi diyelim yunusu sattık o parayı direkt cengiz'e vereceğimizi sanmıyorum. Erden Timur gider dominguez'i alır.
Kerem'in hazırlık maçları + Avrupa maçları performans'ı hakkında ne düşünüyorsun ?itiraf
zanyoloyu gormek ıstemıyorum
Yarın gece veya Cumartesi gecesi daha büyük alev alabiliriz.Bu nasil bir gece yaw

Teteyi de yaklasik 3 haftadir istiyorlar yav umut.ben her dk fbyi takipteyim.gecen 56.000 twit attilar teteye.dunde devrim zengi kolpa yapinca 50.000 tw8t attilar.kimi ne kadar istedikleri belli.domingiueze şu an kimsenin parası yetmez.Tete truva olmaz ki 2 aydır Dominguez ile ilgileniyor bence truva odur. Ekambi ve Cengiz alacakları haberleri hep vardı Tete hep arka plandaydı bana Dominguez hariç başka seçenek mantıklı gelmiyor.