Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biz tutariz....

1691101861747.png

Cengizin alacağı yıllık çok yüksek olur ve yedek kalmayı da takımda sorun yaratır. Yunus gibi bir oyuncu daha ihtiyaç bize en azından yıllığı düşük ve yedek kalmayı da çok sorun etmiyor.

+ Yunus'u Avrupa listesine yazman için birini çıkarmana gerek yok.

Cango Türkiye ye tasiniyor mus lan, belcika yi birakip temeli geri dönüs vay be hahaha

Erden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole basında konuşuldu dün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var. 2-3 güne İstanbul'a indiririz diye tahmin ediyorum.

Ndombele net 10 milyon pound kazaniyormus

Zaniolo'nun satışını tek bir şartla kabul ederim.

79a1bbeec2cd427428b1ccf8252c6c28.jpg

Erden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole basında konuşuldu dün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var. 2-3 güne İstanbul'a indiririz diye tahmin ediyorum.

fred hazır değil ndombele ne durumda acaba mümkünse hazır halde gelsin orta saha

Ndombele nin lyon da ki skill videolarini izledim, herif zamaninda manyak topcuydu lan

Erden Timur hedef şaşırtmaları verdiğine göre 8 numara transferinde sürpriz olabilir. Çok fazla Fred ve Ndombole üstüne basında konuşuldu bugün Fabrizio da Ndombole dedi arka planda çok net farklı biri var.
zaten sır gibi saklanan biri varmış birçok kişi bahsetti bundan, muhtelemen bu geceki hareketlenme onla ilgili, sponsor ile görüşmeler sürüyor diyen var, anlaşılmak üzere herhalde

Tete kötü 1 oyuncu değil defansif açıdan da iyi ama genelde İy savunmaya yönelik oynuyo dinleniyo sah aiçinde.2.Y rakip fazla yorulunca o zaman hızlı 1 şekilde atağa çıkıyo.İstediği maaş azalırsa alınması iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt