Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Güzel olurdu ama.

1691489947581.webp

Yunus Emre sandım:p

Eşiyle beraber yemege ciktiysa menajeriyle biseyler var fredde.adam 15 gündür evinden çıkmıyordu.ben bi bakayim haber çıkar mı diye

Yerli stoper için 1 2 seneye Valencianin stoperler parlayacak Valencianin stoper tandemi Eray cömert ve Cenk ozkacar 2 türk

Keramettin, Zaniolo 30 üstüne gitmeli diyenler daha gerçekci düşünenlerdir bana göre daha garantici diyeyim.

Bu adamdan alacağın Max 35 milyon euro şu sözleşme ile 30 civarına çıkıldıysa bende satılmasını isterim perfonmanstan bağımsız risksiz elimizden çikmiş olur.

Olası kalması durumunda desteklememe gibi birşey söz konusu değil zaten herkes destekleyecektir.

Verdiğin örnek Zaniolo nun en iyi zamanları, şu anda o seviyenin çok altında o seviyelere gelmek için elinden geleni yapıyor gelecektirde ama şu an o seviyelerde değil malesef. O yüzden şu anda satılması en doğru zamandır diye düşünüyorum.

Şöyle de düşünenlere saygım var, kalsın yararlanalım . Tamam da olası bir sakatlık durumu çok kötü senaryolar doğrurur. Ben Zaniolo nun çok sakatlığa yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum kaslarını çok aşırı yoran idmanlar yapıyor fiziğinin kas kütlesine dönmesi bence o eski seriliğini kaybettirmiş ve ilk Roma zamanlarına dönemeyecek gibi de his bıraktırmıyor değil.

Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.

Sakatlığa meyilini bilemeyiz, geldiğinden beri ilk kez kasık ağrısı yaşadı o da doğru mu emin değiliz hala.

30 üstüne gidebilir ama 30 demek 10 m euro kar etmek demek, bu da ne kadar fark yaratır belirsiz, parayı peşin vermedikleri her koşulda sonraki satıştan pay almamız gerekir.

Morutan icin en iyi teklif nasil konyadan oluyor yaw. Bedavayla 100 bin euro arasinda bir tekliftir en fazla.

Bjk taraftarı sorunlu yahu geçen yıl sonunu iyi bitirdiler bariz fenerden iyi takımlar. Bizi de en çok zorlayacak klüp. Maddi açıdan çok kötü olmalarına rağmen yönetimleri rebici aldı. Pepe ile anlaşmislar. Rosier , Gedson ,Aboubakar gibi üst düzey topculari zaten var. Durduk yere Talisca yangını yapıp klubü karıştırdılar. :)

Geriden okuyarak geliyordum terimspor kolpacısını görünce dayanamadım mertens gitmez bir yere zaten kalması da şarttır takımın tutkuladır. Bizim icardi dışında ki en akıllı adamımızdır. Kolpayı salmış yine adından dolayı kolpasports denilmeyeceğini sanıyorsa yanılıyor senaryo yazmaktan bıkmadı herif.

Bu truva hareketi devam edecek işaretine taktım ben ya. Beşiktaşa yarım taktık, fenere 2 kere taktık her konuşmalarında takıyoruz aslında.
İçimizde kalan uğurcan için trabzonun tavrının üzerine onlara da bir saplama operasyonu gelmesi lazım sanki. Cüzzi bir bedelle bir yusuf yazıcı hamlesi gelir mi acaba 1 sene sözleşmesi kalmış.
Geçen sene pek bir verimli geçmemiş yusuf için ocakta 27 olacak gerçi.

Fredin menajerinin hesabı gizli ne yazikki.Galatasarayi takip ediyo mu göremedim

Stoper aliyorsak Emin gidici mi? Kaan yeni alindi ve gitmez. Abdûlkerim zaten yabanci kurali yüzünden gitmez. Nelsson kalacak diyorlardi o zaman tek gidecek aday Emin olmaz mi? 5. Stoper olarak kalmasi fazla mantikli degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt