- 17 Eylül 2018
- 20.514
- 23.415
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yil kalacakSeneye 1 yıl sözleşmesi kalacak, opsiyonsuz kiralamak nedir ya.
3 güne Arabistan yolcusu olur olarak yorumladım.Eşiyle beraber yemege ciktiysa menajeriyle biseyler var fredde.adam 15 gündür evinden çıkmıyordu.ben bi bakayim haber çıkar mı diye
en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.Keramettin, Zaniolo 30 üstüne gitmeli diyenler daha gerçekci düşünenlerdir bana göre daha garantici diyeyim.
Bu adamdan alacağın Max 35 milyon euro şu sözleşme ile 30 civarına çıkıldıysa bende satılmasını isterim perfonmanstan bağımsız risksiz elimizden çikmiş olur.
Olası kalması durumunda desteklememe gibi birşey söz konusu değil zaten herkes destekleyecektir.
Verdiğin örnek Zaniolo nun en iyi zamanları, şu anda o seviyenin çok altında o seviyelere gelmek için elinden geleni yapıyor gelecektirde ama şu an o seviyelerde değil malesef. O yüzden şu anda satılması en doğru zamandır diye düşünüyorum.
Şöyle de düşünenlere saygım var, kalsın yararlanalım . Tamam da olası bir sakatlık durumu çok kötü senaryolar doğrurur. Ben Zaniolo nun çok sakatlığa yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum kaslarını çok aşırı yoran idmanlar yapıyor fiziğinin kas kütlesine dönmesi bence o eski seriliğini kaybettirmiş ve ilk Roma zamanlarına dönemeyecek gibi de his bıraktırmıyor değil.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Onu da düşünmedim degil3 güne Arabistan yolcusu olur olarak yorumladım.
aynen görüşmelere başlandı kap'ı gelsin yarın'da imzalandığı gelsinTeteyi akşama kadar açıklayalım ya maç öncesi de moral olur.

Güzel olmazmıydı.KDB'yi haber diye veren her kurumu ve kişiyi engellemek lazım. Fenerliliğin alemi yok.