Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel olmazmıydı.

1691490922901.webp

Şu Talisca denen herife Rivaldo yakıştırması falan yapıyorlar götümle bile gülmem. Brezilya milli takımı belkide en kötü dönemlerini yaşıyor. Şu ortamda yedek bile düşünülmüyor milli takımda. Nasıl büyük futbolcu bu adam?
Evet ben de yaptım o yakıştırmayı. Avrupa'da kalsaydı yeni Rivaldo olabilirdi. Anormal yetenekli bir topçu ancak 1. derdi futbol değil adamın.

Erden Başkan bir kaç yerde satışların ara transferde olabileceğini söyledi.Şampiyonlar liginde kullanıp ara transferde satmak çok akıllıca ara transferde alınabilecek kaliteli oyuncu azlığından fiyatlar yüksek olur.

Rashica fenere giderse kızmam bu saatten sonra.Adama alacağız diyip klübüyle arasını bozduktan sonra üzerine 2 tane kanat oyuncusu aldık.Bir tık ayıp ediyomuşuz gibi hissediyorum adama karşı.

Arkadaşlar şöyle çok uzun olmayan güzel bir Tete analiz videosu var mı ?

Tete ve Rashica hamleleri olacaksa sağ kanat rotasyonunu tamamen yenilemeliyiz. Böyle bir rotasyonda Yunus, Morutan, Yusuf gibi oyuncuların süre bulması mümkün olmaz tüm bu oyuncuları ideal şekilde gönderip bu iki oyuncuyu düşünüyorsak güzel hamle olur.

Son düzenleme:
1 sene öncesinde Zaniolo zaten bitik durumdaydı oynatsalardı da birşey olmazdı ki. 2 sene önce diyorsan o zaman en iyi zamanlarında çıktığı zamandır zaten.
Şut kalitesine bir şey demem de fiziğini doğru kullandığını düşünmüyorum. Görünüş olarak ki fizik ile futbolda kullandığı fizik arasında dağlar kadar fark var.

Zaten alırken bu adamı bu şekilde düşenerek aldık. 30 -35 satarız 10 milyon kar yaparızdı amaç. Hiç kimse alırken bu adamı alalım bizde 5-6 sene oynasın kafasında değildi.

Parayı da peşin istediğimizi düşünüyorum şahsen taksitli olsaydı şu ana da kadar çoktan giderdi. Zaniolo'yu alacak takım paradan çok bize 30 milyon veya üstü adamını takasta kullanması çok daha yararlı olacağını düşünüyorum dediğin gibi 10 milyon euro çok büyük meblağlar değil futbolda.
En iyi dönemi çıktığı zaman, sonra çaprazlardan 1.5 sezon kaçırıyor.

Sonraki sezonu iyi ama en iyisi değil, geçen sezon da bahsettiğin gibi BİTİK değil zira kimse bitik bir adama 30 m euro ya da 15 m euro vermezdi. Geçen sezon Uefa finalinde onun gibi birisinin eksikliğini de fazlasıyla hissettiler. Gol sorunu olan bir takım oldu Roma sezon boyunca.

Bence baştan başa farklı düşünüyoruz oyuncunun özellikleri konusunda. Uzun süreler oynaması mesele değil, satmak için delirmeye gerek yok şu an taraftarın yaptığı gibi.

Neyse cidden şu konuda aynı eksende dönüp durmaktan yoruldum, bekleyip görelim ne olacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt