- 26 Aralık 2008
- 9.276
- 10.712
- 2.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ben de yaptım o yakıştırmayı. Avrupa'da kalsaydı yeni Rivaldo olabilirdi. Anormal yetenekli bir topçu ancak 1. derdi futbol değil adamın.Şu Talisca denen herife Rivaldo yakıştırması falan yapıyorlar götümle bile gülmem. Brezilya milli takımı belkide en kötü dönemlerini yaşıyor. Şu ortamda yedek bile düşünülmüyor milli takımda. Nasıl büyük futbolcu bu adam?
Aleyküm selam mümin kardesim
Hukuki meseleden dolayı Tete alamadıklarını düşünüyorlar
Hayır şu an yok. Sadece ABD var.İngiltere'den filan rezerve uçak yokmu levent ağabey
Arkadaşlar transferi bırakıp, sahaya odaklanalım. Akşama ölüm kalım maçlarımızdan birisi var
En iyi dönemi çıktığı zaman, sonra çaprazlardan 1.5 sezon kaçırıyor.1 sene öncesinde Zaniolo zaten bitik durumdaydı oynatsalardı da birşey olmazdı ki. 2 sene önce diyorsan o zaman en iyi zamanlarında çıktığı zamandır zaten.
Şut kalitesine bir şey demem de fiziğini doğru kullandığını düşünmüyorum. Görünüş olarak ki fizik ile futbolda kullandığı fizik arasında dağlar kadar fark var.
Zaten alırken bu adamı bu şekilde düşenerek aldık. 30 -35 satarız 10 milyon kar yaparızdı amaç. Hiç kimse alırken bu adamı alalım bizde 5-6 sene oynasın kafasında değildi.
Parayı da peşin istediğimizi düşünüyorum şahsen taksitli olsaydı şu ana da kadar çoktan giderdi. Zaniolo'yu alacak takım paradan çok bize 30 milyon veya üstü adamını takasta kullanması çok daha yararlı olacağını düşünüyorum dediğin gibi 10 milyon euro çok büyük meblağlar değil futbolda.
Yoğ biş transArkadaşlar transferi bırakıp, sahaya odaklanalım. Akşama ölüm kalım maçlarımızdan birisi var