- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Ramossss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de neden küme düşme tehlikesi yaşıyor bunlar diye düşünüyordum geçen sezon.Yerli stoper için 1 2 seneye Valencianin stoperler parlayacak Valencianin stoper tandemi Eray cömert ve Cenk ozkacar 2 türk
Yoğ biş transistiyoruz gardaş
sıcak ve tek başına olma durumundan mütevellit her yanım yabış yabış bir vaziyette kendim saz mı caz mı oldum.işleme aldık mıhlayacağız
sen bi saz mı caz mı tete videosu yolla
Boş yapıyor terimsport yav geçen sene saminin twitterda ki hareketini ve olaylarını görmüş bu sene kendince eğlenip takipci çekmeye çalışıyor kolpa herif birde sövemesinler diye twitter tayfası adını hocanın yapmış çakal.Yav bu vb kolpacilarin teteden haberi yoktu.o fbli Orhan denen adam tetenin menajerinin yakın arkadaşı imis.onu ben taşıdım foruma,keramettin abi de bunun üzerine tete için bilgi verdi,aynı gece bizi istiyo diye.biz bunlardan daha çok haberdariz
Arkadaşlar şöyle çok uzun olmayan güzel bir Tete analiz videosu var mı ?
samiyende menajer haberleriyle ayakta kalıyo.zaha bittiğinde haberi yoktu.önerildi yazmıstı sadece haziranda.zaniolo önerildi dedi.tete önerildi dedi.bu kadar.baska bilgisi olmadıBoş yapıyor terimsport yav geçen sene saminin twitterda ki hareketini ve olaylarını görmüş bu sene kendince eğlenip takipci çekmeye çalışıyor kolpa herif birde sövemesinler diye twitter tayfası adını hocanın yapmış çakal.