Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Kaan Ayhan'ın da dahil olacağı bir rotasyonla 3-4-3'ün bir opsiyon olduğunu düşünüyorum.

Ramos - Nelsson - Kaan - Abdülkerim rotasyonu düşünülüyor olabilir.
3-4-3 oynatabilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum hocanın. Bir ton arka planı olması gereken bir formasyon ve başarıyla uygulayabilmeleri olası değil kısa vadede.

Bizde daha once brezilyali kanat var miydi yav dusundum bi hatirlayamadim

Fred bekleyelim derim,iyi günler dilerim.aksam görüşürüz

Ziyek erden baskanin ruyasi. Zanyola ustune tete ustune ziyek mi yoksa.

3-4-3 oynatabilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum hocanın. Bir ton arka planı olması gereken bir formasyon ve başarıyla uygulayabilmeleri olası değil kısa vadede.
Oyuncu yapısı çok uygun. Hatta Rashica transferini de Boey ile rotasyona girebileceği düşüncesiyle yapıyor olabilirler.

Zaten oyun içinde 2+1 oyun kurulumu yapıyordu Buruk. Bu düzende Torreira'yı da merkeze daha yakın konumlandırıp o +1'i stoperden yana kullanabnilir. Bu vesileyle bekleri hücuma daha kafası rahat kanalize etmeyi düşünebilir. Gruplara kalınırsa daha güçlü takımlara karşılık verebilme açısından mantıksız gelmiyor.

Saha içinde özgürlük isteyen oyuncu sayısı arttı.

Planlamayı dikkatli yapmak lazim, takim kanat doldu. Fırsat hamleleri oldu tete ve zaha ama zaniolo kaldığı senaryoda çok şişer sağ açık. Zaniolo satilmadan rashica alınmamalı artık. Öncelik 8 numara hamlesi olmalı, hücumda yeterli sayıya ulaştık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence şişmedi tabii Yunus ve Morutanın gittiği senaryoda.

Sol kanat için Kerem-Zaha 10 no pozisyonu için Zaniolo-Mertens-Kerem D.
Sağ kanat için Tete-Rashica-Barış

Bunlar kendi içinde yer de değiştirebilir,
Zaniolo Rashica Kerem in zaman zaman 10 noya,Kerem D.nin 8 noya, Barışın da forvete çekildiğini düşünürsek farklı dizilişler görebiliriz 3 kulvarda.

Geçen yıl kaliteli alternatif konusunda çok sıkıntı çektik. Ekonomik kısmını bilemeyeceğim ama 40-50 maç yapacağımız düşünülürse normal bir rotasyon.

Ziyek erden baskanin ruyasi. Zanyola ustune tete ustune ziyek mi yoksa.
1691492601888.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt