Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Hadi inşallah. Alan haindir.Leandro Paredes Roma'ya dönmek İstiyor. (Relevo)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah. Alan haindir.Leandro Paredes Roma'ya dönmek İstiyor. (Relevo)
Yav bir git bir yerede düş gündemdemden artık be uyuz herif.Leandro Paredes Roma'ya dönmek İstiyor. (Relevo)
3-4-3 oynatabilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum hocanın. Bir ton arka planı olması gereken bir formasyon ve başarıyla uygulayabilmeleri olası değil kısa vadede.Ben Kaan Ayhan'ın da dahil olacağı bir rotasyonla 3-4-3'ün bir opsiyon olduğunu düşünüyorum.
Ramos - Nelsson - Kaan - Abdülkerim rotasyonu düşünülüyor olabilir.
Beşiktaş: Ziyech'in durumu nasıl?Bakalım bizim ligden birileri hamle yapacak mı yoksa Araplara mı gidecek?
Aslinda elano vardi ama onu da biz kanatta oynatmadik.Bizde daha once brezilyali kanat var miydi yav dusundum bi hatirlayamadim
Oyuncu yapısı çok uygun. Hatta Rashica transferini de Boey ile rotasyona girebileceği düşüncesiyle yapıyor olabilirler.3-4-3 oynatabilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum hocanın. Bir ton arka planı olması gereken bir formasyon ve başarıyla uygulayabilmeleri olası değil kısa vadede.
Bence şişmedi tabii Yunus ve Morutanın gittiği senaryoda.Planlamayı dikkatli yapmak lazim, takim kanat doldu. Fırsat hamleleri oldu tete ve zaha ama zaniolo kaldığı senaryoda çok şişer sağ açık. Zaniolo satilmadan rashica alınmamalı artık. Öncelik 8 numara hamlesi olmalı, hücumda yeterli sayıya ulaştık.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyek erden baskanin ruyasi. Zanyola ustune tete ustune ziyek mi yoksa.
Elano merkez oyuncusuydu yav ama genel olarakAslinda elano vardi ama onu da biz kanatta oynatmadik.
Brezilya milli takiminda kanat oynuyordu yoksa.
Rüzgarın oğlu fabio vardi.Bizde daha once brezilyali kanat var miydi yav dusundum bi hatirlayamadim