Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden okuyarak geliyordum terimspor kolpacısını görünce dayanamadım mertens gitmez bir yere zaten kalması da şarttır takımın tutkuladır. Bizim icardi dışında ki en akıllı adamımızdır. Kolpayı salmış yine adından dolayı kolpasports denilmeyeceğini sanıyorsa yanılıyor senaryo yazmaktan bıkmadı herif.
Yav bu vb kolpacilarin teteden haberi yoktu.o fbli Orhan denen adam tetenin menajerinin yakın arkadaşı imis.onu ben taşıdım foruma,keramettin abi de bunun üzerine tete için bilgi verdi,aynı gece bizi istiyo diye.biz bunlardan daha çok haberdariz

Everton ve napolinin istediği biriydi tete o açıdan güzel bakıyorum olaya

Zaniolo zaten fırsat transferi ve ticari olarak gelen bir adam.Biz rashicadan memnunuz onu istiyoruz.
Tek sorun 20 den fazla veren çıkmadı Zani için, biz 30 istiyoruz zaten.

Erden timura güveniyorum,zaniolo ve ortsaha için içim rahat.beklemek zor olsada

en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.

Sakatlığa meyilini bilemeyiz, geldiğinden beri ilk kez kasık ağrısı yaşadı o da doğru mu emin değiliz hala.

30 üstüne gidebilir ama 30 demek 10 m euro kar etmek demek, bu da ne kadar fark yaratır belirsiz, parayı peşin vermedikleri her koşulda sonraki satıştan pay almamız gerekir.
1 sene öncesinde Zaniolo zaten bitik durumdaydı oynatsalardı da birşey olmazdı ki. 2 sene önce diyorsan o zaman en iyi zamanlarında çıktığı zamandır zaten.
Şut kalitesine bir şey demem de fiziğini doğru kullandığını düşünmüyorum. Görünüş olarak ki fizik ile futbolda kullandığı fizik arasında dağlar kadar fark var.

Zaten alırken bu adamı bu şekilde düşenerek aldık. 30 -35 satarız 10 milyon kar yaparızdı amaç. Hiç kimse alırken bu adamı alalım bizde 5-6 sene oynasın kafasında değildi.

Parayı da peşin istediğimizi düşünüyorum şahsen taksitli olsaydı şu ana da kadar çoktan giderdi. Zaniolo'yu alacak takım paradan çok bize 30 milyon veya üstü adamını takasta kullanması çok daha yararlı olacağını düşünüyorum dediğin gibi 10 milyon euro çok büyük meblağlar değil futbolda.

Yunus Kesinlikle 3-5 ne veriyorlarsa satılmalı. Seneye hem ona hem bize zarar olacak. Alt yapıdan birini yazmak gerekiyorsada bulunur birileri.

Yunus,morutan ve yusuf demir gitti dersek tete yerlerine gelmiş olabilir.en mantıklısı bu

Bu uluslar arası hukuk birimleri inşallah kefil oluyordur transfere. Sonra ceza çıkarsa bedeli karşılarlar diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt