Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.189
- 12.947
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu vb kolpacilarin teteden haberi yoktu.o fbli Orhan denen adam tetenin menajerinin yakın arkadaşı imis.onu ben taşıdım foruma,keramettin abi de bunun üzerine tete için bilgi verdi,aynı gece bizi istiyo diye.biz bunlardan daha çok haberdarizGeriden okuyarak geliyordum terimspor kolpacısını görünce dayanamadım mertens gitmez bir yere zaten kalması da şarttır takımın tutkuladır. Bizim icardi dışında ki en akıllı adamımızdır. Kolpayı salmış yine adından dolayı kolpasports denilmeyeceğini sanıyorsa yanılıyor senaryo yazmaktan bıkmadı herif.
İngiltere'den filan rezerve uçak yokmu levent ağabeyGüzel olmazmıydı.
1 sene öncesinde Zaniolo zaten bitik durumdaydı oynatsalardı da birşey olmazdı ki. 2 sene önce diyorsan o zaman en iyi zamanlarında çıktığı zamandır zaten.en iyi zamanı değil 1 sene öncesinden bahsediyorum. Adamın fizik ve şut kalitesi world class, üstüne İtalyan pasaportu daha da değerli kılıyor.
Sakatlığa meyilini bilemeyiz, geldiğinden beri ilk kez kasık ağrısı yaşadı o da doğru mu emin değiliz hala.
30 üstüne gidebilir ama 30 demek 10 m euro kar etmek demek, bu da ne kadar fark yaratır belirsiz, parayı peşin vermedikleri her koşulda sonraki satıştan pay almamız gerekir.
Stoperi merak ediyorum, listemizde kim var acaba, bi Sanchez haberi sizlamisdi
Çocuğun kafasına attığı topta gümledim
Bu nasıl bir herif yav.
Fırsat transferi olarak görülüyor muhtemelen.Bonservisi olsa 10 milyon euroya ancak alınır.Zaniolo'yu satmadan Tete'yi mi aldık gerçekten?Rashica işi yattı o zaman