Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortasahaya icardi gibi birini nerden bulacagız sayın timur yapma etme.gravenberg veya fofana olur ama

Bu Tete madem bu kadar iyi neden hiçbir Avrupa kulübü yada araplar ilgilenmiyor. 20 küsür değeri var gözüküyor ama sanki sadece bizim ülkemizde transfer tahtası açık gibi herkese kendini pazarlamaya çalışıyor anlamış değilim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo gidiyorsa Tete(bedava) + Dominguez(13 m euro) + Rashica(5-6 m euro) alalım.

tete rashica yerine gelir gelirse,yunusta gidecek gibi.morutanda gidecek sonradan belki.ama rashica sevdası yuzunden kabul edemiyosunuz.zaniolo biçok mevkiyi yedekliyo.tete ise sag kanat.zaniolo nere tete nere.tete anca rashica yerine gelir

tete rashica yerine gelir gelirse,yunusta gidecek gibi.morutanda gidecek sonradan belki.ama rashica sevdası yuzunden kabul edemiyosunuz.zaniolo biçok mevkiyi yedekliyo.tete ise sag kanat.zaniolo nere tete nere.tete anca rashica yerine gelir
Tete yedek oturmaya gelmez kaldı ki o kadar maaş verilen adamı yedek oturtma lüksümüz yok. Tam tersi Rashica 3-4 mevkiyi birden yedekliyor fiyat/performans olarak daha iyisi yok. 4-3-3 sağ iç 4-4-2 sağ kanat ve sol kanat 4-2-3-1 sağ ve sol kanat 4-4-2 forvet hepsini oynar.

bu 2 gunde fred haberleri cıkmazsa fredi salacagım ama 13 agustos civarı da fred mümkün.bilemiyorum.ndombeleye hiç bakmadım

yunus ve morutan giderse tete çok mantıklı.rashica ne olur bilemem sonradan

ahahaha davinson sanchez dedi diye fabrizoyya yalancı diyen kim lan spacede,gırgır var ya ben dinlemem bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt