- 2 Temmuz 2011
- 137.646
- 58.654
- 5.488
Merihin adı interle anilyodu,buraya gelmez,geçiniz.yuksekten ucmayin.pepe de serbest kalırsa fransadan alıcısı olur mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Patlıcaz zaten
@Okan Özkan ile beraber çok defa yazdık
Bu sene kaos var, erden bey istifası bile gelebilir
Kendi yaziyo kendi oynuyo bu kizan bulasmayim diyom ama dayanamiyom yacarsamba günkü mactan önce zaniolo 2-3 antrenmana katılmayacak demişti okan hoca.mevzu oysa.kafa topuna cıkarken saktlanmıs kasıkları
İlk dokunuş olmayan adam nasıl merkez oynayacak yavAktürkte aslında kanattan daha çok merkez oyuncu özellikleri var harbi. Yalnız ikna etmek pek kolay değil, bi anda merkezi benimseyemez gibi. Enerjisiyle aslında çok iyi bi mezzala olabilirdi
Kim 3 sağ kanat yunus mu oynayacak? Zaniolo belliki gidecek ona göre hareket ediyorlarMuhtemelen rashicaya verilecek 5,6 milyonu düsünerek hareket ediyorlar.ama çok büyuk hata yapıyorlar.bu takıma iki tane net orta saha lazım.uç tane sağ kanat oynayacak adam varken rashica gereksiz olur.
En kötü derdin Okan hoca olsun...erden başkanı karıştırma ula
benim derdim hocayla
Fener 2 ye gonderiyosa 10 gonderdik diyor.Anlamiyomusunuz ya saka gibisiniz resmenyazıklar olsun bize ya , fener bütün çöpleri 5e 10a gönderiyor
biz bedavayı geçtim , gönderip maaşlarını da veriyoruz
Vay anasını paredes chelsea ye gidiyormuş ondan bekletmiş bizi pezo
14 yabancı kontenjanı, Avrupa'da kulüpte yetişmiş oyuncu kontenjanı falan gibi mevzular hiç umrunuzda değil tabi...