Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Yaşı 26 bizi 4 sene idare etsin satmasında değilimBu adamı çok istiyorum hem makul hem de iyi paralara satılacak bir potansiyel tempo var şut var pasları da gelişir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşı 26 bizi 4 sene idare etsin satmasında değilimBu adamı çok istiyorum hem makul hem de iyi paralara satılacak bir potansiyel tempo var şut var pasları da gelişir
Bence Torreira ile iyi ikili olur tutarsa sezon sonu 20 civarı giderYaşı 26 bizi 4 sene idare etsin satmasında değilim
İkisi merkezi tam kapatır. İsimli topçu sevdasındansa şunu almak lazım hemenBence Torreira ile iyi ikili olur tutarsa sezon sonu 20 civarı gider
Ben katılmıyorum, kanatta daha geniş alana sahip topu ayağından açsa, şu olsa bu olsa telafi etme ihtimali doğuyor ama merkezde zaten arkanda kesin biri var ondan sekse stoper çıkıp bozabilir, sağdan soldan kapatılma ihtimalin daha fazlaİlk dokunuşu olmayan adamın asıl hiç kanat oynamaması lazım bence
Her halükarda muhatabımla anlaştım senin cevabın ilgi alanım dışında kalıyor kanka devam et.Niye fenerle dalga geçilen mesajlar ağrına mı gidiyor diye yazmadığım için mi ehueeheue diyorsun?
Daha oynayamaz zaten merkezde bizimki varsayım. Altyapısını almamış ki bu işin.Ben katılmıyorum, kanatta daha geniş alana sahip topu ayağından açsa, şu olsa bu olsa telafi etme ihtimali doğuyor ama merkezde zaten arkanda kesin biri var ondan sekse stoper çıkıp bozabilir, sağdan soldan kapatılma ihtimalin daha fazla
Arabayla bizimkiler alacak üstatBu görsel Adapazarı'ndan Uşak'a gidiş açısından mantıklı bir güzergah. Bu güzergahta Çivril yok zaten. Alakayı anlamadım...
Ben devam ederim de sen devam edebil inşallah...Her halükarda muhatabımla anlaştım senin cevabın ilgi alanım dışında kalıyor kanka devam et.