Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.155
- 16.075
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bant o yayınonu zahadan sonra söylemedi mi
Demek ki yönetim sana yalanla dedi![]()
8 değil 10 numara lazım bize. Torreira, Demirbay, Oliveira, Berkan + Midjö yerine bir alternatif topçu ile sayısal anlamda yeterince doluluk var orada.
35 yaşındaki Mertens ile 55 maç oynayamazsınız. Kadroda alternatifi olmayan tek adam o. Ama ne hikmetse hala 10 değil 8 arıyoruz. Bir halt anlamadım bu işten.
2 tane adamın oynayabileceği bir yerde zaten an itibariyle 5 tane topçu var. Hadi Midjö'yü sayma, 4 eder.
Bakambu, Kerem Demirbay hatta Halil Dervişoğlu kesin Beşiktaş’a gitti derken “ Galatasaray alacak” diye haber verdiler.
Paredes diyorlarsa muhtemelen transferi için en yakın olduğumuz isim odur.
10 numarayı nereye koyacağız reis ?
6 maç 7 mi olur diyorsun sanmıyorum reis günayın en büyük artısı bizim rakibimiz olup neuer olamayacak olması bu aradaGünay fazlası olur gibi geliyor.
Mertens'in yerine. Mertens son 20-30 dk'ların topçusu olmalı artık.10 numarayı nereye koyacağız reis ?
zahadan sonra söyledionu zahadan sonra söylemedi mi
Getirmiş. Fenerli malum muhabir şahıs fotoğraf çekilmiş hatta.Bu herife göre dün ifb tete yi istanbula getirmis görüsmek icin
Mertens zaten 11 olarak düşünülmüyor ki. Zaniolo Kerem zaha 3 lüsünün hangisini kesip alacağın 10 numarayı oynatmayı planlıyorsun ki?Mertens'in yerine. Mertens son 20-30 dk'ların topçusu olmalı artık.
Düzenli 11 oynadıkça verimi düşüyor. Oynadığında niye oynuyor oluyor. Oynamadığında ise onun yaptığı işi yapabilen olmuyor yine.