Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 değil 10 numara lazım bize. Torreira, Demirbay, Oliveira, Berkan + Midjö yerine bir alternatif topçu ile sayısal anlamda yeterince doluluk var orada.
35 yaşındaki Mertens ile 55 maç oynayamazsınız. Kadroda alternatifi olmayan tek adam o. Ama ne hikmetse hala 10 değil 8 arıyoruz. Bir halt anlamadım bu işten.
2 tane adamın oynayabileceği bir yerde zaten an itibariyle 5 tane topçu var. Hadi Midjö'yü sayma, 4 eder.

çünkü 10 numarada mertens değil zaha ya da kerem oynayacak

Ciddi olmak gerekirse 10 no bölgesinde Keremlerin kullanılacağını düşünüyorum transfer gelmez gibi.

Kadro kurmakta epey zorlanıyorum valla, 2 kerem mecbur oynacak, yabancı 8 de mecbur, ee onlar oynarsa bu sefer rashica/zaniolo için yer yok çünkü direk 4-3-3, 4231 oynasak bu sefer de yabancı 8 numara oynayamaz.

Kadro kurmakta epey zorlanıyorum valla, 2 kerem mecbur oynacak, yabancı 8 de mecbur, ee onlar oynarsa bu sefer rashica/zaniolo için yer yok çünkü direk 4-3-3, 4231 oynasak bu sefer de yabancı 8 numara oynayamaz.

Kazimcani yabana atmayalım iyi süre alacağını düşünüyorum.. Yaw herşeyi çözecek 2 hamle sansimiz vardı ilki kaleye Uğurcan ikincisi Nelson-Merih değişikliği ama ikisi de imkansız gibiydi ..

angelino transferi tutmuyor. kiralık olduğu için almıyoruz.
kazımcan seviye atlayıp sol beki alıyor
böylece sorunu çözüyoruz. ;D

mactan sonra hocaya sorsunlar bari fred ve ndombele ne oldu diye...gueye ve girlitshi söylüyodu gecen sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt