- 18 Mayıs 2011
- 19.536
- 10.246
- 1.688
Bant yayın olduğu için önce söyledi...zahadan sonra söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bant yayın olduğu için önce söyledi...zahadan sonra söyledi
8 değil 10 numara lazım bize. Torreira, Demirbay, Oliveira, Berkan + Midjö yerine bir alternatif topçu ile sayısal anlamda yeterince doluluk var orada.
35 yaşındaki Mertens ile 55 maç oynayamazsınız. Kadroda alternatifi olmayan tek adam o. Ama ne hikmetse hala 10 değil 8 arıyoruz. Bir halt anlamadım bu işten.
2 tane adamın oynayabileceği bir yerde zaten an itibariyle 5 tane topçu var. Hadi Midjö'yü sayma, 4 eder.
Ciddi olmak gerekirse 10 no bölgesinde Keremlerin kullanılacağını düşünüyorum transfer gelmez gibi.
Ben Zaniolo'nun kalacağını düşünmüyorum reis.Mertens zaten 11 olarak düşünülmüyor ki. Zaniolo Kerem zaha 3 lüsünün hangisini kesip alacağın 10 numarayı oynatmayı planlıyorsun ki?
Zannetmem reis bence solda Zaha, sağda Rashica ve ortada da Mertens olacak. Görünen o ki 10 no düşünmüyoruz. Zaniolo'nun kalacağına ihtimal vermiyorum.çünkü 10 numarada mertens değil zaha ya da kerem oynayacak
Gitse de rashica nın geleceğini düşününce yine denklemde aynı sayıda yerli yabancı olacak...Ben Zaniolo'nun kalacağını düşünmüyorum reis.
Kadro kurmakta epey zorlanıyorum valla, 2 kerem mecbur oynacak, yabancı 8 de mecbur, ee onlar oynarsa bu sefer rashica/zaniolo için yer yok çünkü direk 4-3-3, 4231 oynasak bu sefer de yabancı 8 numara oynayamaz.
angelino transferi tutmuyor. kiralık olduğu için almıyoruz.Kadro kurmakta epey zorlanıyorum valla, 2 kerem mecbur oynacak, yabancı 8 de mecbur, ee onlar oynarsa bu sefer rashica/zaniolo için yer yok çünkü direk 4-3-3, 4231 oynasak bu sefer de yabancı 8 numara oynayamaz.
Zannetmem reis bence solda Zaha, sağda Rashica ve ortada da Mertens olacak. Görünen o ki 10 no düşünmüyoruz. Zaniolo'nun kalacağına ihtimal vermiyorum.
Söylediklerinin gelmediğini görmüşsündür o zamanmactan sonra hocaya sorsunlar bari fred ve ndombele ne oldu diye...gueye ve girlitshi söylüyodu gecen sene
Kerem + Abdülkerim banko zaten. 3. yerli rakibe göre Kazımcan ya da Muslera olur bence.Gitse de rashica nın geleceğini düşününce yine denklemde aynı sayıda yerli yabancı olacak...
8 numaradakerem nerede bu senaryoda
angelino transferi tutmuyor. kiralık olduğu için almıyoruz.
kazımcan seviye atlayıp sol beki alıyor
böylece sorunu çözüyoruz.![]()