Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.127
- 31.881
- 2.318
8 numarada
aktürkoğlu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 numarada
Getirmiş. Fenerli malum muhabir şahıs fotoğraf çekilmiş hatta.
Hangi Kerem?Kerem + Abdülkerim banko zaten. 3. yerli rakibe göre Kazımcan ya da Muslera olur bence.
Yok ya dayıyı diyorum. Her şey karman çorman oldu zaten ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Zaha mevzusu her şeyi karıştırdı. Müthiş topçu, yüzyılın çalımı vs evet ama acaba almayıp o parayı 10 numaraya harcasaydık daha mantıklı mı olurdu demeden de edemiyorum. 3 yerli mevzusunu çok karıştırdı çünkü.aktürkoğlu mu
3. yerli muslera mı olur?Kerem + Abdülkerim banko zaten. 3. yerli rakibe göre Kazımcan ya da Muslera olur bence.
DayıHangi Kerem?
3. yerli muslera mı olur?
rtaş senin kafan çok karışmış
rotasyonu yeri gelince kullanırız ama bütün lig boyunca olmaz. hem takımın dengesi bozulur hem de oyuncuları ikna etmek zor olur.Sorunu rotasyon yaparak zaten çözeriz de, bir süre sonra rotasyon işi olmayacak artik
Yok ya dayıyı diyorum. Her şey karman çorman oldu zaten ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Zaha mevzusu her şeyi karıştırdı. Müthiş topçu, yüzyılın çalımı vs evet ama acaba almayıp o parayı 10 numaraya harcasaydık daha mantıklı mı olurdu demeden de edemiyorum. 3 yerli mevzusunu çok karıştırdı çünkü.
rotasyon'u yeri gelince kullanırız ama bütün lig boyunca olmaz. hem takımın dengesi bozulur hem de oyuncuları ikna etmek zor olur.
star oyuncuya lig maçlarının yarısında oynama diyemezsin.
sezon içinde bir yol bulmaya çalışacağız artık. kerem demirbay'ın 11'e yerleşme ihtimalini yüksek görüyorum.
okan buruk sezon sonunu görür mü
Rakiplerine saplamakla meşgul olacak.okan buruk sezon sonunu görür mü