Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin çözümü yerli stoper, başka yolu yok

Rashica öyle ya da böyle kalır.

En azından geçen sene ki kadro korunup Zaha ve Angelino gelmiş olacak bu durumda.

İki farklı 11 ikisi de ilk 3 yapar ligde

İlk 11

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Angelino
Torreira
Demirbay
Kerem
Zaha
Zaniolo
İcardi

İkinci 11

Günay
Dubois
Emin
Kaan
Kazımcan
Berkan
Oliveira
Barış
Rashica
Mertens
Bakambu

Ligde karması da oynar. İkinci 11 komple bile oynar.

Bir 8 numara da gelirse inanılmaz derinlik olacak Rashica ile birlikte.

Sadece Bakambu’dan emin değilim.

Yok ya dayıyı diyorum. Her şey karman çorman oldu zaten ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Zaha mevzusu her şeyi karıştırdı. Müthiş topçu, yüzyılın çalımı vs evet ama acaba almayıp o parayı 10 numaraya harcasaydık daha mantıklı mı olurdu demeden de edemiyorum. 3 yerli mevzusunu çok karıştırdı çünkü.

Sorunu rotasyon yaparak zaten çözeriz de, bir süre sonra rotasyon işi olmayacak artik
rotasyonu yeri gelince kullanırız ama bütün lig boyunca olmaz. hem takımın dengesi bozulur hem de oyuncuları ikna etmek zor olur.
star oyuncuya lig maçlarının yarısında oynama diyemezsin.

sezon içinde bir yol bulmaya çalışacağız artık. kerem demirbay'ın 11'e yerleşme ihtimalini yüksek görüyorum.

Yok ya dayıyı diyorum. Her şey karman çorman oldu zaten ne yapmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Zaha mevzusu her şeyi karıştırdı. Müthiş topçu, yüzyılın çalımı vs evet ama acaba almayıp o parayı 10 numaraya harcasaydık daha mantıklı mı olurdu demeden de edemiyorum. 3 yerli mevzusunu çok karıştırdı çünkü.

evet zaha işi karıştırdı

Bu kossovalılar da Türki cumhuriyetler gibi bir olay yok mu yahu?

rotasyon'u yeri gelince kullanırız ama bütün lig boyunca olmaz. hem takımın dengesi bozulur hem de oyuncuları ikna etmek zor olur.
star oyuncuya lig maçlarının yarısında oynama diyemezsin.

sezon içinde bir yol bulmaya çalışacağız artık. kerem demirbay'ın 11'e yerleşme ihtimalini yüksek görüyorum.

Demirbay bence banko

1691189247248.png,

Evetler beyler şakşuka naciye dediyse bu iş dönmez burdan gravenba ho

VER KIRMIZIYIIII

detailedadvancedcutworm-max-1mb-gif.193015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt