Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese önerildi Türkiye’de, 1 hafta da İngiltere’de takım aradı. Haftaya falan imzalar biriyle ama 4 ay sözleşmesi vardı kendi kendine feshetmiş, başa bela olabilir.

istesek alırız, bize gelmek istiyor daha az paraya. Çok iyi oyuncu da kanat denklemi zaten karmaşıkken daha da karıştırır.

Bir de Zaha varken sanki riskli gibi bu tarz bir adam almak takım uyumu açısından ben rasite daha sıcak bakmaya başladım Zaha sonrası . Ama ben yine de isterdim 2 tane delici kanat yıllardır hatırlamıyorum aynı anda

Fenerin sorunu +3 yerli tüm planlarını Arda ve Ferdi üzerine yaptılar. Şu an Ferdi hariç +2 yerlileri yok kaleciyi yabancı yapacakları konuşuluyor istedikleri Merih Demirel'in Avrupa'da kalacağını düşünürsek Cengiz'e 15 m euro yatırım yaparlarsa 3-3.5 m euro'da maaş verecekler bu adamın olduğu mevkiye Tete'yi alamazlar.

Oldu da Cengiz'i almayıp Tete'yi aldılar Mert Müldür'de kötü çıktı bu sefer kaleci ve orta sahadan 1 futbolcu değişiyor tamamen sistemleri çöküyor. Planlamaları çok ip üstünde en ufak hatada sezon başında patlayacaklar.
Onlarda bir sıkıntı var da ne bilemedim. Cengiz dediler durdular livakoviç dediler durdular. Bir şey çıkacak ama nedir?

Cengiz kazigi neden girmedi hala bunlara yalı bey cimrimi davraniyor müthiş oyuncu hiç dusunmeden alsın

kadro belli bazilari ses etmeyip sirasini beklicek.

muslera
boey nelsson abdülkerim angelino
torreira
zaniolo keremd kerem zaha
icardi

4-1-4-1
veya

muslera
boey nelsson abdülkerim angelino
zaniolo torreira keremd kerem
icardi zaha

4-4-2

Cok geriden geliyosunuz.Tete 3 gündür istanbulda.fbde artık teteden vazgeçmiş.arda birben ve sercan hamzaoglu yazdı.yagizin fotosu 3 gunluk,röportajı da

Onlarda bir sıkıntı var da ne bilemedim. Cengiz dediler durdular livakoviç dediler durdular. Bir şey çıkacak ama nedir?
Tahminim Livakovic istiyorlar ama çekinceleri var gibi duruyor Dinamo Zagreb 10 m euro peşinde diretiyormuş onu verirlerse orta sahaya ayıracakları bütçeden gidecek. Öyle konuşulduğu gibi kazandıkları bonservisi de harcayamıyorlar para bankalar birliğine gidiyor muhtemelen Marsilya bunların satış miktarlarını görünce 15 m euro peşinde diretmeye devam eder. Asıl bunları bekleyen sürpriz Mert Müldür oldu da hazır değil ve kötü çıkarsa fena batıracaklar hiçbir şansları kalmıyor.

Tete için en mantıklı senaryo Zaniolo gidecekse olur gelen paraya 8 numara+Tete+Rashica yapılır ama Zaniolo kalacaksa da Tete taca çıkıyor. İkisinin aynı kadroda olma ihtimali %1 bile değil. Birini izleyeceksek onun Zaniolo olmasını isterim.

Krunic için 11 milyon bonservis isteniyor falan dendi,bence cok fazla ya.fb ekambiyi aldı gibi.krunic henüz zor

Mevcut kadro birçok farklı şekilde kurgulanabilir ama her seferinde iş dönüyor dolaşıyor 3 yerli kuralına tosluyor. Bizi bu cendereden ancak yerli stoper kurtarır gibi gözükmekte. Ben kadro kurma mevzusunda bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
8 numara alırsak Demirbay Mertens rolünü üstlenebilir mi? Oyuncu hakkında net bilgisi olanların cevaplandırması gereken sorulardan mesela bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt