- 26 Eylül 2012
- 118.837
- 67.128
- 4.818
Haftalardır söylüyorum bu çocuk çok ama çok can yakacak bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalardır söylüyorum bu çocuk çok ama çok can yakacak bu sene.
Maalesef evet, can kayıpları olmuş felakette. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunalım Sloven halkına.Baya büyük bir felaket galiba ölü yaralı varmıymış ? Haber içeriğine bende bakmadım
çalıştığı antrenman çılgınca kadın olsam kudururdum heraldeBu adam bizi mi seviyor türk hatunlarini mi seviyor gercekten bilmiyorum
Hiç anlamamışsın yazdığımı.
2 bekin de hücumcuysa, arkada bıraktığın boş alanlarda 2 tane aynı tip oyuncu sana oyun kurulumunda sıkıntı yaratabilir. Önde basan her takım, bu zaafını ortaya çıkarabilir. 1. ve 3. bölge bağlantısını koparan takım sana sıkıntı çıkarır.
Torreira - Paredes yaptığında Abdülkerim-Paredes-Angelino arasında 3'lü bir pas bağlantısı kurmuş oluyorsun. Hem süpürücü, hem de hat kırıcı paslar konusunda 2'li kağıt üzerinde faydalı görünüyor. Rakibin hamle şansını yarıya indiriyorsun.
Yarın Fred gelse 4 hücumcuyla oynama opsiyonunu alırsın ancak önde pres yapan rakiplere karşı tıkanıp kalan bir takım da olabilirsin. Bahsettiğim bu. Her bölgede dengeli görev dağılımı iyidir.
Bu adam bizi mi seviyor türk hatunlarini mi seviyor gercekten bilmiyorum
çalıştığı antrenman çılgınca kadın olsam kudururdum heralde
Plates topuna uzanıp nasıl vuruyor, atalay babacan yapabilir mi acabaçalıştığı antrenman çılgınca kadın olsam kudururdum heralde
Bu hafta full iki saatte ise gittim bu olay yüzünden
ne iş yapıyonBu hafta full iki saatte ise gittim bu olay yüzünden