Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus ve morutan'dan 7+5 gibi bonservis alırsak hiç düşünmeden satmalıyız. iki oyuncu da denendi. olmaaaaz. kaliteyi geçtim, mental olarak olmaz.
Morutan 99'lu, Yunus 2000'li. Avrupa'da genc oyuncu kovalayan takimlar icin bu adamlar artik okadar genc sayilmaz. Yunus alt yapi kontenjanindan dolayi kalabilirama oraya bir takviye daha yapilacaksa artik forma sansi bulmasi neredeyse imkansiz hale gelecegi icin o kontenjana random bi tane genco yazip gecebiliriz. Takimda rotasyon oyuncusu olmasi planlanan isimlere gelen teklifleri degerlendirmek gerekiyor noktasindayim artik.

yunus ve morutan'dan 7+5 gibi bonservis alırsak hiç düşünmeden satmalıyız. iki oyuncu da denendi. olmaaaaz. kaliteyi geçtim, mental olarak olmaz.
Toplam 5 milyon kazanırsak öp başına koy. Hatta transferin son gününe doğru Morutan bedelsiz şekilde Pendik'e kiralanır diyorum ve arttırıyorum.

Bu sene atakları hep sağ kanattan yapacağız heralde

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Toplam 5 milyon kazanırsak öp başına koy. Hatta transferin son gününe doğru Morutan bedelsiz şekilde Pendik'e kiralanır diyorum ve arttırıyorum.
çıkan haberlere istinaden dedim yaw. yunus 7'yi görmüş, morutan da 4.5 görmüş deniyor sağda solda.

çıkan haberlere istinaden dedim yaw. yunus 7'yi görmüş, morutan da 4.5 görmüş deniyor sağda solda.
Yunus'a 7m€ verseler bir dakika düşünmez yönetim diye düşünüyorum. Ha keza Morutan da 4-5 arası ilk teklifte gönderilir.

Paredes aylardır gündemde olduğu için taraftarda kabak tadı bıraktı ancak şu dakika itibariyle gerçekleşse pas kalitesi, pozisyon bilgisi, pas istasyonu olması itibariyle taraftarın sevgilisi olur, ön yargıyı bir kenara bırakalım. Paredes buraların çok üstünde bir isim.

Son durumu ne bu arkadasin, gelme ihtimali var mi

Bu FFP işi nasıl oluyor ? Şu anda bizin ffp kısıtlamamız yok , PEKİ TEKRARDAN FFP KISKACINA GİRMEMEK İÇİN AL SAT DENGESİ VS UYMAMIZ GEREKEN KURAL NE? Mesela biz kaamıza göre bu sene -50 m gider yapabılıyor muyuz? Yada bunun sınırı ne kadar*

Şunu kabul edelim ki bizim topçulara hiç bir yerden tatmin edici teklifler gelmiyor. Bunun nedenleri tartışılır. Şimdiye kadarki yanlış transferler, bedava göndermeler, iyi paraya gidenlerin kendini gösterememesi vs. Ama bunu çözecek olan da yönetimdir. Cebine parayı koyup oyuncu ikna edip getirmekten daha zordur bu. Buyrun er meydanına.

Bu FFP işi nasıl oluyor ? Şu anda bizin ffp kısıtlamamız yok , PEKİ TEKRARDAN FFP KISKACINA GİRMEMEK İÇİN AL SAT DENGESİ VS UYMAMIZ GEREKEN KURAL NE? Mesela biz kaamıza göre bu sene -50 m gider yapabılıyor muyuz? Yada bunun sınırı ne kadar*
TFF limitleri var artık takımların o gözetime girmemesi için. %30 sapmayla 1 milyar 926 milyon lira para harcayabiliyoruz bu seneki kazancımızla.

20230806_125738.webp

Forum Tete Rashica konusunda daha önce böyle bir ayrim yasamamisti.

En son hatirladigim vakalar:

Terimciler-Anti Terimciler
Levent Akgüncüler-Özgür Aytenciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt