Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende baslarda Rashica degisilmez bir isim degil fikrinde olsam da Zaha nin gelmesi konuyu cok farkli bir noktaya getirdi. Hem Zaha hem Rashica cok farkli bir seviye acikcasi.

4 tane birbirinden farkli kanat oyuncusu opsiyonumuz olustu.

Kerem playmaking winger olmasa da oraya dogru ilerledigi ortada özellikle Icardi ile olan baglantisi cok degerli. Defansa yardim konusunda sikintili. Geciste tehlikeli olabiliyor ama süratli bir isim degil. Avrupa da cok faul alir diye düsünüyorum.

Rashica cift yönlü kanat olmasi sag tarafta elimizi cok rahatlatiyordu. Bu kadar destege ragmen ürettigi skor katkisi da büyük bir basari. Geçis oyununda Avrupa da disli rakiplere karsi fazla etkili olacagini sanmiyorum.

Zaha demek her zaman her rakibe karsi maçin her aninda bir tehdit. Defansif anlamda büyük bir sıfır diyenler olsa da Premier League de en fazla top kapan ofansif oyunculardan birisi. Rakibin geçis oyununda sikinti yasayabiliriz Angelino yu da düsününce. Fizigi de büyük bir arti.

Zaniolo bu sezon kalirsa Eger Avrupa maclarinda cok fazla süre alacak diye düsünüyorum. Ofansif anlamda her zaman bir tehdit olusturabilen bir oyuncu. Son maclarda defansif anlamda yaptigi hamleler de gözlerden kacmadi. Fizigi tam avrupa maclarinda oynayacak kivamda. Tek eksileri biraz olsun sürati biraz da karar almakta zorluk cekmesi.

Yani gercekten 4 tane birbirinden tamamen farkli kanat oyuncu tipi.

Baris Alperi saymadim bile o daha farkli bir oyuncu özellikle geçis oyununda cok katki bekliyorum.

Harcama limitine , sponsorluk ve sermaye artışı ( bunu yapmıstık galiba) gelirlerininin 3 de 1 ekleniyormuş. Muhtemelen burdan yırtıyoruz.
1691321864512.webp

Zaniolo‘nun EPLde gidebileceği takım yok şu an, alttakilere de kendisi gitmez. Newcastle belki.

Şu an bir ihtimal Barcelona’dan teklif alabilir Dembele ayrıldığı için, onun dışında Avrupa’da gidebileceği tek seçenek Leipzig idi, orası da mümkün durmuyor şu an.
EPL takımları ekonomik problemleri pek olmuyor giderse şaşırmam Aston Villa görmüştüm Twitter'da mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio ve midsjo giderse parades ve ndombele gelebilir.
Torreira berkan parades ndombele kerem D.
Gayet iyi bir orta saha kadrosu olur

dün de başka bir arkadaşa sormuştum neden sergio gitsin isteniyor?
Daha kötüsü yerine gelecek adamın daha fazla iş yapacağına garanti gözüyle bakılıyor.

Bu yaklaşım yüzünden bu sene başarısız olursak şaşırmayacağım.

Uyum kavramından bihaber bir güruh var.

Yunusun gitmesi bizim için de onun için de iyi olur.Burda kalırsa sıkışan maçlardaki son 15dk topçusu olacak.Okan hocanın sistemine de hiç uymuyor oynadığı top

Araplar yaldir yuldur oyuncu getirirken bizim de oraya bir oyuncu ittirmemiz gerekiyor.

Eskiden PES’te become a legend diye bir seri vardı, random isimlerin yanında takıma girer tek kişiyi yönetirdin.

Messi de Miami’de bu challenge’ı yapıyor, adam gelene kadar maç kazanamıyorlarmış şimdi her maçı alıyorlar.
Aynen bunun yanında birde tatil yapıyor Miami gibi bir şehirde rahat rahat son zamanları olduğu düşünürsek daha iyi bir seçenek az olurdu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt