- 2 Temmuz 2011
- 137.627
- 58.647
- 5.488
Dolunay 1 agustostaydi abi,6 gün oldu yaHani hafta içi dolunay vardı sergen? Hepimizin umutlarıyla oynadın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolunay 1 agustostaydi abi,6 gün oldu yaHani hafta içi dolunay vardı sergen? Hepimizin umutlarıyla oynadın.
Rengim özelden yazdım konumu nasıl bulabilirimGenelde Eminönü taraflarina geçerken uskudar a bırakıp vapurla geçiyorum.. Uskudar belediyesinin hemen altindaki otoparkta genelde yer oluyor..Sahile yürüme mesafesi 10 dakika...
.
Hmmmm... Fred içinde yapmıştı ama olmadı gibi gözüküyor. Bakalım bu sefer olacak mı ?.
TİER 1twde herkes coşmuş felix falan geliyo herhalde
Eminönü’nden Eyüp’e doğru sahile bakan isparkla var hafta içi boş yer bulunur.Arkadaşlar İstanbul'u iyi bilen biri bir konuda yardımcı olabilir mi?
Çok vaktimiz olmadığı icin aileme en azından boğaz havası aldırmak istiyorum. Eminönü Beşiktaş Fatih farketmeksizin bu semtlerde park yeri zor olduğu için buraya yakın tek vesait o semtlere ile geçebilecegimiz park yeri biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Ya da nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben günler önce demiştim, bırakın şu SoundCloud rapçisinin bizim takımımızda işi yok diye.. Hâlâ aynı görüşteyim.Bunu beğenen 6 kişi benimle aynı hislerdeki sessiz azınlık mı yoksa öylesine mi beğendiniz? Eğer sessiz azınlıksanız, yalnız değilsiniz kardaşlarım, birbirinizi tanıyın, dayanışma içinde olun. Birbirinizi ezdirmeyin...
Şahane bir kadro.Torreira - Parades
Zaha - Felix - Kerem
Icardi
Bana da öyle geliyor. Ağustos Sonu ile 1 Eylül gibi takım bulamazsa kesin gözüyle bakarım.Mantıken saçma olsa da, nedense bu Felix eninde sonunda bize düşecekmiş gibi geliyor. Hala transfer yapmaması garip.
Avrupa için takımın teknik kalitesi yeterli ama fizik kaliteden emin değilim, göreceğiz zamanla. Nasıl kadro kurarsak kuralım en kolay takımı dahi yenmek zor olacaktır.Avrupa da başarı için istikrar gerekiyor öncesinde yav biz sürekli gidelim illa ki birinde bir şeyler başaracak noktaya geliriz. Kendimize ilk bunu ilke edinmemiz gerekirken taraftarların bazıları çeyrek finalleri falan konuşuyor yine. .d
ZANIOLO nerde!!!Torreira - Parades
Zaha - Felix - Kerem
Icardi
2.senaryoyu okurken yoruldum. Bitime 39 gün kala o kadar işlemi bir anda kaldıramayız.1. Senaryo: Zaniolo kalır > Rashica ve Parades gelir > Dubois'in durumuna göre +1 stoper alınır. Transfer kapanır.
2. Senaryo: Zaniolo 30-35 m euro'ya gider > Parades 6 m euro + Tete bedava + Rashica 5 m euro gelir > Sürpriz transfer olarak Felix / Talisca / Griezmann bunlardan biri gelip transfer kapanır.