Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yildiz transferi beklemeyin. Gidenler olmazsa en fazla 3 oyuncu gelecek. Birisi zaten Rasit.

--------- Depay --- Icardi
Zaha - Griezmann - Tete
--------------- Torreira ---------
Angel - Apo - Merih - Kaan
----------------- Muslera ----------

3a6df31e-0b8a-4b29-9225-b49e0cbb63de.jpg

Dun space dinledim. Millet spacede farkli konusuyor, tweetleri farkli atiyorlar.

Paredes
Ndombele

ikisi arasından sizce hangisi?

Tavan olarak sanki Ndombele.

Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.

Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
Mevcut kadroda tecrübeli, soğukkanlı ve oyun aklı yüksek futbolcu alınmasının gereklilik olduğu yegane mevkii olabilir orası. O yüzden imkan varsa Paredes tercih edilmeli...

Maçlarda sıkça 'yardıran', atlayıp zıplayarak müdahaleler yapan, yerli-yersiz-riskli çalım ve pas tercihleri yaparak takımın oyundan düşmesine sebep olan adamlar hak etmedikleri itibara mazhar olurlar genelde. İlk aklıma gelen Lemina' dır mesela; 6-8 kombo deniyor ya; ''Beyinsiz 6-Yeteneksiz 8'' diyorum ben!..

Hocanın Torreira' yı bizdeki ve BJK daki Gedson rolünde kullanma düşüncesini çok önemsiyorum. O durumda Gedson veya benzer tipte bir oyuncu da uygun olmazdı ki Gedson' u kaptırmasaydık, bir üst modeli olan Torreira için ısrarcı olmaz, başka futbolculara yönelirdik geçen yıl. Gedson 8,5-10 da oynardı diyen pek kimse çıkmayacaktır herhalde?..

Özetle, defansif yönden yeterli, oyun zekası ve pas kalitesi yüksek bir 6 no lazım evvela. Bunu da hocanın Torreira hakkındaki sözlerine dayandırıyorum...Ayrıca bir 8 no alınması için hem Midtsjö, hem de Oliveira' nın paketlenmesi lazım; aksi durum net israftır...

Mevcut kadroda tecrübe, soğukkanlılık ve oyun aklı yüksek futbolcu alınmasının gereklilik olduğu yegane mevkii olabilir orası. O yüzden imkan varsa Paredes tercih edilmeli...

Maçlarda sıkça 'yardıran', atlayıp zıplayarak müdahaleler yapan, yerli-yersiz-riskli çalım ve pas tercihleri yaparak takımın oyundan düşmesine sebep olan adamlar hak etmedikleri itibara mazhar olurlar genelde. İlk aklıma gelen Lemina' dır mesela; 6-8 kombo deniyor ya; ''Beyinsiz 6-Yeteneksiz 8'' diyorum ben!..

Hocanın Torreira' yı bizdeki ve BJK daki Gedson rolünde kullanma düşüncesini çok önemsiyorum. O durumda Gedson veya benzer tipte bir oyuncu da uygun olmazdı ki Gedson' u kaptırmasaydık, bir üst modeli olan Torreira için ısrarcı olmaz, başka futbolculara yönelirdik geçen yıl. Gedson 8,5-10 da oynardı diyen pek kimse çıkmayacaktır herhalde?..

Özetle, defansif yönden yeterli, oyun zekası ve pas kalitesi yüksek bir 6 no lazım evvela. Bunu da hocanın Torreira hakkındaki sözlerine dayandırıyorum...Ayrıca bir 8 no alınması için hem Midtsjö, hem de Oliveira' nın paketlenmesi lazım; aksi durum net israftır...

Lemina meloya en yakin oyuncu bize gelen

Fit hali paredesle falan kiyaslanmaz

Net haksizlik etmissin

Nelsson ve apoyu kesip yaslari toplami 127 olan bonucci ramos tandemini gordugumden beri hicbir seye sasirmiyorum
Elek oluruz rengim öyle deme.Yeteri kadar isimli transfer yaparsak City'i yenebilir hatta şirinleri dahi görebiliriz. Bunları dinlesek o maaşlar yüzünden 28 sene transfer yapamayız.

Biraz da gülelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt