Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.908
- 23.332
- 2.393
Avukatla mimar fena zorlamış bunu.Zaniolo bir kasık ağrısıyla bu kadar sahalardan uzak kalınır mı be biraderim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avukatla mimar fena zorlamış bunu.Zaniolo bir kasık ağrısıyla bu kadar sahalardan uzak kalınır mı be biraderim?
Mevcut kadroda tecrübeli, soğukkanlı ve oyun aklı yüksek futbolcu alınmasının gereklilik olduğu yegane mevkii olabilir orası. O yüzden imkan varsa Paredes tercih edilmeli...Paredes
Ndombele
ikisi arasından sizce hangisi?
Tavan olarak sanki Ndombele.
Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.
Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
tr buna hazır değilGriezman gelirse markete çıplak koşarım
--------- Depay --- Icardi
Zaha - Griezmann - Tete
--------------- Torreira ---------
Angel - Apo - Merih - Kaan
----------------- Muslera ----------
![]()
ne gibiDun space dinledim. Millet spacede farkli konusuyor, tweetleri farkli atiyorlar.
Zaniolo satilsin diyorlarsunu cevirelim yaw merak ettim
SItedeysen gir bir kopyala bir zahmet rdas
Portekizcem pek iyi degil
kanka özendirici paylaşımdan cezayı yersin bence yok et--------- Depay --- Icardi
Zaha - Griezmann - Tete
--------------- Torreira ---------
Angel - Apo - Merih - Kaan
----------------- Muslera ----------
![]()
Mevcut kadroda tecrübe, soğukkanlılık ve oyun aklı yüksek futbolcu alınmasının gereklilik olduğu yegane mevkii olabilir orası. O yüzden imkan varsa Paredes tercih edilmeli...
Maçlarda sıkça 'yardıran', atlayıp zıplayarak müdahaleler yapan, yerli-yersiz-riskli çalım ve pas tercihleri yaparak takımın oyundan düşmesine sebep olan adamlar hak etmedikleri itibara mazhar olurlar genelde. İlk aklıma gelen Lemina' dır mesela; 6-8 kombo deniyor ya; ''Beyinsiz 6-Yeteneksiz 8'' diyorum ben!..
Hocanın Torreira' yı bizdeki ve BJK daki Gedson rolünde kullanma düşüncesini çok önemsiyorum. O durumda Gedson veya benzer tipte bir oyuncu da uygun olmazdı ki Gedson' u kaptırmasaydık, bir üst modeli olan Torreira için ısrarcı olmaz, başka futbolculara yönelirdik geçen yıl. Gedson 8,5-10 da oynardı diyen pek kimse çıkmayacaktır herhalde?..
Özetle, defansif yönden yeterli, oyun zekası ve pas kalitesi yüksek bir 6 no lazım evvela. Bunu da hocanın Torreira hakkındaki sözlerine dayandırıyorum...Ayrıca bir 8 no alınması için hem Midtsjö, hem de Oliveira' nın paketlenmesi lazım; aksi durum net israftır...
Bahane arıyon gibi geldi bana biraz daGriezman gelirse markete çıplak koşarım
Elek oluruz rengim öyle deme.Yeteri kadar isimli transfer yaparsak City'i yenebilir hatta şirinleri dahi görebiliriz. Bunları dinlesek o maaşlar yüzünden 28 sene transfer yapamayız.Nelsson ve apoyu kesip yaslari toplami 127 olan bonucci ramos tandemini gordugumden beri hicbir seye sasirmiyorum
Biraz da gülelim.Maçlarda sıkça 'yardıran', atlayıp zıplayarak müdahaleler yapan, yerli-yersiz-riskli çalım ve pas tercihleri yaparak takımın oyundan düşmesine sebep olan adamlar hak etmedikleri itibara mazhar olurlar genelde. İlk aklıma gelen Lemina' dır mesela; 6-8 kombo deniyor ya; ''Beyinsiz 6-Yeteneksiz 8'' diyorum ben!..
Twitter'da Galatasaray sunu alacak bunu alacak, spacede satis olmazsa transfer olmazne gibi
ayrıca lemina yetenek olarak da kimseden aşağı kalmaz. sakatlıklar adamın kariyerini baltaladı, onları yaşamamış olsa hala en üst seviyede oynuyor olurduLemina meloya en yakin oyuncu bize gelen
Fit hali paredesle falan kiyaslanmaz
Net haksizlik etmissin
Dany semih ile ceyrek oynadik ya hala dransfer deniorElek oluruz rengim öyle deme.Yeteri kadar isimli transfer yaparsak City'i yenebilir hatta şirinleri dahi görebiliriz. Bunları dinlesek o maaşlar yüzünden 28 sene transfer yapamayız.