- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de serbest transfer. İhtiyaçlarımız doğrultusunda zaten transfer yapıyoruz. İlgilendiğimiz adamlar belli. Ben ne Zaha'da ne Tete'de mantalite olarak problem görmüyorum. Ama Tete'yi tanımadığım için soğuğum bu transfere. Rüştünü ispat etmiş bir transfer aklımız var. Bekleyelim görelim derim.Yani bizim transfer politikamız neden yok, neden sadece Fenerbahçe’nin götü ortaya koyarak almak istediği adamları alıyoruz. Zaha ve Tete’de olursa bir planımız yok demektir.
tıpkısının aynısı Jardel yaniJardel'in genç, çalım atan ve koşan versiyonu.
rashica zaniolo1. ve 2. alternatifler kim bu senaryoda?
Mady camara izledin miParedes daha iyi oyuncu Fred daha istikrarlı. Güncel kadroya Fred daha çok hitap eder.
Fener istemediki onlara da bize de önerdiler, en baştan beri oyuncu bizi istiyordu. İngiltere’de istediği paraları bulamadı öncelik orasıydı.Yani bizim transfer politikamız neden yok, neden sadece Fenerbahçe’nin götü ortaya koyarak almak istediği adamları alıyoruz. Zaha ve Tete’de olursa bir planımız yok demektir.
Abi ben 16imda milli oldum,bu adam neyi beceremiyor halaAli Poç: nasil yapiyorlar bilmiyorum ama yapiyorlar
Fener maçlarında evetMady camara izledin mi
Bende o yüzden 5 numaraya torreira yanına sağlam bir adam daha çekip fırsat 10 numara ve Rashica daha mı iyi olur düşünüyorum ama Tete de iyi topçu o da cezbediyorAnladım teşekkür ederim. Sizin anlattığınız gibiyse eğer bizim takım oyunumuzu bozar. Zaha geriye gelmez diyorlar, Tete gelmez diyorsunuz, alınması gündemde olan 10 noların defansla ilgisi yok, bu durumda ortada 3 Toreira olsa gene zor.
Takım kimyası çok önemli, eğer bir kanatta yaratıcılık bekliyor ve defans yardımı konusunda biraz esneklik yapıyorsanız diğer kanadınız bu yükü kaldırabilecek çapta olmalı gerekirse yaratıcılıktan feragat edeceksin ama takımın yük taşıma işini o tarafa yaptıracaksın.
Tabi görmek lazım ama anlattığınız gibiyse Tete Zaha Kerem üçlüsü beni biraz ürküttü.
Beklediğim cevap buydu...Sağ iç oynar Hamit gibi.
Birincisini almadık geleceği muallak zaten ikincisi de satılacağı için alınıyor bu arkadaş yoksa mantığı nerashica zaniolo
Alın bu kuşu...Yani bizim transfer politikamız neden yok, neden sadece Fenerbahçe’nin götü ortaya koyarak almak istediği adamları alıyoruz. Zaha ve Tete’de olursa bir planımız yok demektir.
SaolAllah belanı versin