Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Sergen Zeren rahmetli karahan çantay bu kadar germemiştir bu herifi

Bu herif sibelcan hamileyken onu aldatmış ve başka bi kadını hamile birakip,çocuk aldırtmış biri.sibel canın da parasını yedi senelerce.cok şey var,karagumruk mafyası vs.olan karahana oldu

————-Günay——
Boey—Ramos—Apo—-Kazim
——-Torreira—-paredes——
Tete——-Talisca——Zaha
————Icardi———

Ligde böyle ben raziyim

————-Muslera——
Boey—Ramos—Apo—-Angelino
——-Torreira—-paredes——
Tete——-Talisca——Zaha
————Icardi———

Avrupada böyle

Talisca paraci maraci ama saf yetenek, baska karektersizligi de yok acikcasi paragözlügü haric

Zaniolo ve nelsona az bucak iyi teklif varsa satilmali

Tam da bunu kastetmiştim, çok güzel ifade etmişsin, bravo...İsmi geçenler arasında bu tanıma neredeyse tek uygun ve transferi an meselesi diye lanse edilen adam Paredes olduğu için onu önceledim kaç defadır. Keşke kariyer hitini henüz yapmamış, ileride Paredes' in de ötesine ulaşabilecek, 20 li yaşların ortasını henüz bulmuş-bulmamış birilerine yönelebilsek. Aklıma, önceki transfer dönemlerinde bahsi geçen M. Kaba geldi mesela profil olarak. Ancak Erden başkan yoğurdu o şekil yemeyi tercih etmiyor anlaşılan; yeniden yükselişe geçmelerini umarak, zirveyi görmüş ve bir sebeple düşüşe geçmiş adamlara yöneliyor. Aklıma tam yatmasa, yerinde ve zamanında farklı stratejiler de uygulamaktan geri durmaması gerektiğini düşünsem de bu konuda kendince haklı sebepleri olabileceğini anlarım. Geleceğe yatırım için yaptığı Yusuf Demir hamlesi onun da canını sıkıp hevesini kırmıştır muhtemelen ki scout ekibinin iyi raporlama yapması gerekirdi o hususta. Bizim kulüplerin hiçbirinde sağlam bir scout ekibi yok; ahbap-çavuş ilişkileriyle bu seviye profesyonel işleri sağlıklı yürütmenin imkan ve ihtimali yok...
Ben Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.

Scouting konusunda da başarısız görmüyorum Zakharyan, Szymanski, Rieder, Baturina gibi isimler listede ama bunlar da tam scouting işi değil sadece biz pek bilmiyorduk, hepsi 10ar kağıttan başlıyor.

Şu bir gerçek tabii, Boey gibi bir topa girmiyoruz ben olsam kesinlikle genç Fransızları denerdim. Antep bile 16 yaşında Fransızı 6 m euroya almış daha yeni, riskse risk ama bu tip adamlar almak daha makul geliyor.

Evet cumleten SA

Gundeme degerlendirelim:

Tete > Rashica x10 (potansiyel olarak)
45 yasindaki alper bahadir dilenci olmasi ve talisca icin yalvarmasi, trajikomik
Acilen orta saha transferi yapilmali
Tahminim Paredes haftaya imzalar, supriz bir 10 gelir, ben Felix diyorum.
re re re ra ra ra

ekleme: @Uğur İz haindir

Zaniolo’dan gelmesi muhtemel 30’a Nelsson da eklerse Gravenberch+Merih bonservisiyle bile gelir

Ben Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.

Scouting konusunda da başarısız görmüyorum Zakharyan, Szymanski, Rieder, Baturina gibi isimler listede ama bunlar da tam scouting işi değil sadece biz pek bilmiyorduk, hepsi 10ar kağıttan başlıyor.

Şu bir gerçek tabii, Boey gibi bir topa girmiyoruz ben olsam kesinlikle genç Fransızları denerdim. Antep bile 16 yaşında Fransızı 6 m euroya almış daha yeni, riskse risk ama bu tip adamlar almak daha makul geliyor.
Tete gelirse nasıl olur sence

Tottenham mevzuya uyanmamış olsa Sarr’ı isterdim btw, bir çok noktaya ilaç olurdu.

Playmaker özellikleri olmasa da.

Karakullukçu Tete konusunda gergin bir kaç kez aset falan dedi günlük aset dozumu aldım sağolsun

dikkat ettin mi yşne yunusu kattı

geçen sene 14de 14 yapılmışken rashica az skor yapıyor yunus oynamalı diyordu

böyle takıntılarımız herifin

onun istediği yunussa önüne messi gelse yunusu ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt