Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.600
- 36.129
- 2.773
Gene bir şifre hadi bakalım.
sürekli transfer manyaklığı pompalıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca'yı istemeyenler Like butonunda birleşsin lütfen yeniden... Azınlık da olsak sesimizi bir kez daha en gür şekilde duyuralım...
Ben Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.Tam da bunu kastetmiştim, çok güzel ifade etmişsin, bravo...İsmi geçenler arasında bu tanıma neredeyse tek uygun ve transferi an meselesi diye lanse edilen adam Paredes olduğu için onu önceledim kaç defadır. Keşke kariyer hitini henüz yapmamış, ileride Paredes' in de ötesine ulaşabilecek, 20 li yaşların ortasını henüz bulmuş-bulmamış birilerine yönelebilsek. Aklıma, önceki transfer dönemlerinde bahsi geçen M. Kaba geldi mesela profil olarak. Ancak Erden başkan yoğurdu o şekil yemeyi tercih etmiyor anlaşılan; yeniden yükselişe geçmelerini umarak, zirveyi görmüş ve bir sebeple düşüşe geçmiş adamlara yöneliyor. Aklıma tam yatmasa, yerinde ve zamanında farklı stratejiler de uygulamaktan geri durmaması gerektiğini düşünsem de bu konuda kendince haklı sebepleri olabileceğini anlarım. Geleceğe yatırım için yaptığı Yusuf Demir hamlesi onun da canını sıkıp hevesini kırmıştır muhtemelen ki scout ekibinin iyi raporlama yapması gerekirdi o hususta. Bizim kulüplerin hiçbirinde sağlam bir scout ekibi yok; ahbap-çavuş ilişkileriyle bu seviye profesyonel işleri sağlıklı yürütmenin imkan ve ihtimali yok...
Tete geldiğine göre Zaniolo gitti mi? Şu orta sahayı ciddi merak ediyorum. Bu gün Tielemans kadar hatta ondan iyi 4 oyuncu ile görüşüyoruz dedi Tansel ile Çağlar Soy.Talisca
Felix
Griezmann
yalan. Hepsi her takım gibi bizim de aklımızda ama akılda olduğuyla kalır.
Tete gelirse nasıl olur senceBen Yusuf transferini henüz başarısız görmüyorum, kiralık hamle sonrası fena olmayan bir bedele gidebilir ya da tekrar şans bulabilir, vazgeçmemek lazım en azından. Bir de Yusuf scout işinden ziyade zaten bilinen bir adamdı.
Scouting konusunda da başarısız görmüyorum Zakharyan, Szymanski, Rieder, Baturina gibi isimler listede ama bunlar da tam scouting işi değil sadece biz pek bilmiyorduk, hepsi 10ar kağıttan başlıyor.
Şu bir gerçek tabii, Boey gibi bir topa girmiyoruz ben olsam kesinlikle genç Fransızları denerdim. Antep bile 16 yaşında Fransızı 6 m euroya almış daha yeni, riskse risk ama bu tip adamlar almak daha makul geliyor.
Yaş ortalaması 19'dur onun kitlesinin.bu uğur'u ne kadar insan takip ediyor yav
internetteki en büyük kitleye hitap eden futbol yorumcusu olabilir
Bilemedin.bu uğur'u ne kadar insan takip ediyor yav
internetteki en büyük kitleye hitap eden futbol yorumcusu olabilir
Karakullukçu Tete konusunda gergin bir kaç kez aset falan dedi günlük aset dozumu aldım sağolsun