Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha ve tete transferleri başta olmak üzere psikolojik etkileri eğer fener lige kötü baslar ve puan kayıpları yaşarsa inanılmaz boyutlara ulaşır. Beklenmedik tepkiler olacaktır. Dagilabilirler bir kaç puan kaybına. :) İzlemesi çok zevkli olacak.

Kanatları Tete ve Zaha yaptığımız zaman İcardi'yi besleme olayı zayıflar mı çünkü iki kanat oyuncusu da son çizgiye inmek yerine genel de içe çalım atıp kendi pozisyonlarını zorlayan oyuncu tipi...

Fred menajeri ile yemekte.
Screenshot_20230808_131434_Parallel Space 64Bit Support.jpg

35 serbest kalır koyarsan normal tabi.

35 verip almak yerine gidip 25+taksitli 5 ve pay vs vermek isterler.

Kapı gibi 100 Milyon Euro koyacaksın sözleşmeye kabul ediyorsa oyuncu, 40-45 cash versinler eğer seviyesinden eminlerse. Ya da en kötü gidecek mi kalacak mı papatya falı açmayalım bizde devam etsin.

Nelsson için de aynı şey olur, Zani için de. Limiti belirlemişiz ondan fazlasını verecek halleri yok.

De Paul imkansız simeone posası çıkmayan oyuncuyu bırakmaz
Soucek daha mantıklı tabi biraz kesenin ağzını açmak gerek

Roma’nın geçen sene UEL finalini kaybetme sebebi Zaniolo’yu kaybetmesidir.

Ondan önceki sene konferansı kazanma sebebi ise Zaniolo’nun varlığıdır.

Şu adamı salın, satılırsa uğurlarız kalırsa da seve seve destekleyeceksiniz.
Keramettin, Zaniolo 30 üstüne gitmeli diyenler daha gerçekci düşünenlerdir bana göre daha garantici diyeyim.

Bu adamdan alacağın Max 35 milyon euro şu sözleşme ile 30 civarına çıkıldıysa bende satılmasını isterim perfonmanstan bağımsız risksiz elimizden çıkmış olur.

Olası kalması durumunda desteklememe gibi birşey söz konusu değil zaten herkes destekleyecektir.

Verdiğin örnek Zaniolo nun en iyi zamanları, şu anda o seviyenin çok altında o seviyelere gelmek için elinden geleni yapıyor gelecektirde ama şu an o seviyelerde değil malesef. O yüzden şu anda satılması en doğru zamandır diye düşünüyorum.

Şöyle de düşünenlere saygım var, kalsın yararlanalım . Tamam da olası bir sakatlık durumu çok kötü senaryolar doğrurur. Ben Zaniolo nun çok sakatlığa yönelik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum kaslarını çok aşırı yoran idmanlar yapıyor fiziğinin kas kütlesine dönmesi bence o eski seriliğini kaybettirmiş ve ilk Roma zamanlarına dönemeyecek gibi de his bıraktırmıyor değil.

Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt