Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin bu kadar yabancısı + alamadığı yerlileri düşününce imkansız bişey
fener için bu tarz şeyler sorun değil milyonlar yağdırıp, bir dakika oynatmadan kadro dışı bıraktığı oyuncular var Bruma vs fener için önemli olan bizim güçsüzlesmemiz, sadece Bruma alioski syzmanski gibi çöplere verdiği parayla bütün yerlileri toplar

Çekmek
Koparmak
Çıkmak

bu tabirler Post Kovid-19 etkileri değil mi? Ondan önce yoktu çünkü.

Bir de yatak odası, oturma odası takımı yapan biri vardı.

Ramos bence ya arabistana yada amerikaya gider

İyi, Ramosla ilgili kolpaları okuyorum. Geçen sene ŞLdeki tüm maçlarını izleyen birisi olarak herhalde Ramos diye Danilo Pereira falan izlemişim.

Efsanesi olduğu takımın kapının önüne koyduğu adamı 2 yaş daha yaşlanmışken alırsak şampiyonlar liginden 16 puanla lider çıkacakmışız.

Transferlerimiz oldukça güzel ama daha fazla takımın ayarlarıyla oynamamak lazım, Sezon bittiğinde Icardi kalsın 2-3 transfer yeter deniliyordu şimdi 7-8 transfer yapıldığı halde hala Ramos ve 2 orta saha gelmeli konuları konuşuluyor. Kadroda bu denli bir değişime ihtiyaç yok hatta Tete hamlesi bile biraz lüks gibi ama yaşı ve potansiyeline bakılınca mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum. Mevcut kadroya Tete'de eklenirse bundan sonra gereken tek hamle üst düzey ve tempolu bir 8 numara olur. Fırsat transferleri ve ayrılacak oyuncular olabilir elbette ama şu aşamada daha fazlasına gerek yok.

İyi, Ramosla ilgili kolpaları okuyorum. Geçen sene ŞLdeki tüm maçlarını izleyen birisi olarak herhalde Ramos diye Danilo Pereira falan izlemişim.

Efsanesi olduğu takımın kapının önüne koyduğu adamı 2 yaş daha yaşlanmışken alırsak şampiyonlar liginden 16 puanla lider çıkacakmışız.
Nabiz yokladigima pisman oldum admirim

Ulan burda millet fredi bokluyodu , fenerliler Ali Koç uçağı Londra'ya gidiyor diye Twitter'da FRED duasına çıkmışlar , hepsi FRED istiyor hani coptu bu adam :)

Nkunku diz sakatlığından sonra epey uzak kalacakmış sahalardan.

Chelsea minimum 1 oyuncu daha alır oraya. Hatta bunların transfer manyaklığını düşünürsek 2 tane bile alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt