- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.120
- 5.338
ramos gsde inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçta adamı asacak kadar güveniyormuşsunyuoo güveniyoruz ama ilk maçta adamı asıyoruz

yuoo güveniyoruz ama ilk maçta adamı asıyoruz
fener için bu tarz şeyler sorun değil milyonlar yağdırıp, bir dakika oynatmadan kadro dışı bıraktığı oyuncular var Bruma vs fener için önemli olan bizim güçsüzlesmemiz, sadece Bruma alioski syzmanski gibi çöplere verdiği parayla bütün yerlileri toplarFenerin bu kadar yabancısı + alamadığı yerlileri düşününce imkansız bişey
.Cevap: sergio ramos
anan seni doğrucağına düşük yapsaymış keşke
ben değil la genel olarak taraftarımızİlk maçta adamı asacak kadar güveniyormuşsun
Neyse CL'de sert oynamak zorunda kalırız; illa ki Apo ve Nelsson'dan birisinden mahrum kalacağımız günler olacak. Hatta ikisini bile aynı anda kaybedebiliriz. Stoper şart.
Durumunu sinirli gördüm. Gurboluk başlamış gibi.Şu durumu hakkında bilgi aldı ifadesi de tam komedi ya.
Fm’deki tabirleri getirdiler gerçek futbol dünyasında haberciliğe uyarladılar.
okurken daraldimFırat Develioğlu seçimi ertelemeseydi Başkanımız Eşref Hamamcıoğlu , Stoperimiz Adil Demirbağ , Orta Sahamız Okay yokuşlu , Forvetimiz Umut Bozok olurdu.
İyi, Ramosla ilgili kolpaları okuyorum. Geçen sene ŞLdeki tüm maçlarını izleyen birisi olarak herhalde Ramos diye Danilo Pereira falan izlemişim.Durumun nasil?
Nabiz yokladigima pisman oldum admirimİyi, Ramosla ilgili kolpaları okuyorum. Geçen sene ŞLdeki tüm maçlarını izleyen birisi olarak herhalde Ramos diye Danilo Pereira falan izlemişim.
Efsanesi olduğu takımın kapının önüne koyduğu adamı 2 yaş daha yaşlanmışken alırsak şampiyonlar liginden 16 puanla lider çıkacakmışız.
Yok 5 saate Arjantin’de olmam lazım da roket bileti almaya çalışıyorumDurumunu sinirli gördüm. Gurboluk başlamış gibi.
HahahahahahahahhYok 5 saate Arjantin’de olmam lazım da roket bileti almaya çalışıyorum
yok ya takılıyorumNabiz yokladigima pisman oldum admirim