Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş karşısında mağlup olmalarına rağmen oyun ve mücadele olarak takımından gayet memnun olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, “Bizim rakibimiz Beşiktaş değil. Bu sene Yaklaşık 10 takım küme düşmeme oynayacak. Biz de bunlardan biriyiz ama ilk hedefimiz küme düşmemek, ikinci hedefimiz ilk 10’a girmek" dedi.

Ya olm böyle bir kulüp mü olur.

laurante korkunç top kaybeden, son tercihleri sıkıntı bi adam ama bizim ligde her türlü iş yapar. kerem şu an için daha iyi oyuncu ama giderse iyi bi ikame olur yerine. ,
Kerem daha iyiyse niye iyisini gönderip kötusunu alalim yav? Genc desen degil, yerli de degil

Gerek yok keremden kötuyse

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş karşısında mağlup olmalarına rağmen oyun ve mücadele olarak takımından gayet memnun olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, “Bizim rakibimiz Beşiktaş değil. Bu sene Yaklaşık 10 takım küme düşmeme oynayacak. Biz de bunlardan biriyiz ama ilk hedefimiz küme düşmemek, ikinci hedefimiz ilk 10’a girmek" dedi.

Ya olm böyle bir kulüp mü olur.
Gayet güzel konuşmuş ya ne desin „şampiyonluğun bir numaralı favorisi biziz“ mi desin

Hazır değil, yeterli değil, ufak ağrıları var, yeter be Okan hoca!111! Bu kaçıncı trans fer.

Gayet güzel konuşmuş ya ne desin „şampiyonluğun bir numaralı favorisi biziz“ mi desin

6 ay önce

Biz Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıktık. Galatasaray maçında, Fenerbahçe maçından daha fazla prim verdim. Olmadı. Yapamadık. Aptalca 2 gol yedik, bana göre aptalca. Samsunspor öyle gol yememeli. Kaç seferden kornerden gol yiyoruz.

Bakın bu çocukların üçü de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir.

Beşiktaş maçında niye prim vermemiş daha ligin başı sürpriz 3 puan yada 1 puan alsa olmaz mıymış.

Ne konuştuğunu bilmeyen adamın teki.

......................Muslera..........
...Sanchez ... Nelsson ... Apo......
Jelert .... Torreira .... Sara .... Barış
.......................Mertens.................
...............İcardi .........Batshuayi

Takımda kanat kalmadı zaten.

Bi an önce hoca şu sistemi denemeli.

9m bas sonra yeterli degil de

Kohn 3,5m Jelert 9m, toplam 12,5m ama bekler yetersiz

Bunu basaran tek kulüb biziz

Lauriente için daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe nin de adı anılmıştı. Marsilya ve Rennes hakkında transfer haberleri de okudum

Takımıyla Serie B de mücadele etmeyecek, takımından ayrılacak belli ki. Belki de kiralık + opsiyon şeklinde bitirilebilir bu transfer

Bu gidisle sag bekte BAY ile devam ederiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt