Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio ne oldu ?
Cica ne oldu ?
Zaha KAP niye gelemiyor?
300k maaş farkı diye uyutmaya çalıştığınız taraftar kitlesine Moskova - Kerem ilişkisinin eğrisini doğrusunu ne zaman söyleyeceksiniz ?
Jelert yeterli değilse , izlenmeden mi 9+1 M EU bağlandı?

ortalığı boş bırakırsan böyle böyle muhabirler hamam böceği gibi gezinir medyada...

laurante korkunç top kaybeden, son tercihleri sıkıntı bi adam ama bizim ligde her türlü iş yapar. kerem şu an için daha iyi oyuncu ama giderse iyi bi ikame olur yerine. ,
Bilmiyorum renktaşım Fotmob adlı siteye göre geçen sene Serie A da maç başına 12.9 top kaybıyla oynadığı yazıyor. Kerem de bu sayı 14.7 Barış da 14

Başarılı dribling sayısı, ikili mücadele kazanma sayısı filan Barış a gerçekten çok benziyor

Hı eleştirecek olsam oyuncu işin defans tarafında gerçekten çabalıyan bir oyuncu değil onu eleştiririm, direk sol kenar forvet gibi takılıyor bir de yakaladığı pozisyonları genele kendi şutuyla bitirmeye çalışıyor genelde dribling üstüne şut oyuncusu. Biraz saha içinde vizyonunu geliştirse gerçekten korkunç asist sayılarını bulur, çünkü o pas becerisi ceza sahasına top göndermesi filan var oyuncuda

Neden Kerem in önünde sol kanada istediğime gelirsek; gerçekten ayakta kalabilen, ayakları yere sağlam basabilen bir oyuncu, mesela Kerem çalımı attıktan sonra ufak bir temasla bile bozuluyor ama Laurienté o temasa rağmen basıp gidebilen rakibin dengesini bozabilen bir oyuncu.Bunun haricinde tekniği, driblingi çevikliği filan gayet iyi ekstra olarak da çok değişik bir şut becerisi var. Pes/Fıfa da filan knuckleball dediğimiz tarzda şutları var bu sayede ciddi de bir frikik kullanıcısı Laurienté.

Sassoulo gibi bir takımda 2 senedir hücumda yaptıkları hiç de fena değil açıkçası, zaten takımıyla küme düşmese bonservisini verip alabileceğimiz bir oyuncu değildi açıkçası en az 10-15 milyon € bonservis istenirdi ona belki takımıyla küme düşmesi bize bir fırsat olabilir kiralık + opsiyon şeklinde bir transfer ile alabiliriz

ali'yi yoluyorlar yaw. o da kendini sahte kabadayıdaki kemal sunal gibi bir şey zannediyor. işin sonuna bakalım derim.
Yolsa ne olacak ki Perez denilen herif senenin 500 günü sakat dizi neredeyse kopan ve spor yapması bile meçhul hale gelen adam.
Bunlara vereceği parayı oyuncuya verse ali zaten fesih eder.
Mor için bir şey diyemem o malda yetenek var Crespo falan kazıklasa yine mantıklı

Sergio ne oldu ?
Cica ne oldu ?
Zaha KAP niye gelemiyor?
300k maaş farkı diye uyutmaya çalıştığınız taraftar kitlesine Moskova - Kerem ilişkisinin eğrisini doğrusunu ne zaman söyleyeceksiniz ?

ortalığı boş bırakırsan böyle böyle muhabirler hamam böceği gibi gezinir medyada...
Kulübü sanki Okan Buruk ve futbolculara teslim edip çekip gitmiş gibi yönetim.

Kerem konusunda bile Muslera açıklama yapıyor, yönetim açıklama yapmadı sorusuna ''ben burdayım'' deme ihtiyacı duyuyor.

Laurienté de bahsettiğim fırsatın bir benzeri de Renan Lodi için olabilir. Arabistan dan kesin olarak ayrılmak istidiği yazılıyordu belki onu da kiralık + opsiyon ile çıkarabilirsek

Muslera
Jelert-Davinson-Abdülkerim-Lodi
Torreira-Sara
Barış-Mertens-Laurienté
İcardi

Buna fitim ben, ah keşke bir de çift yönlü oynayabilen bir orta saha çözebilsek şuraya gerçekten içime sinen bir kadro olurdu

late.gif

Yolsa ne olacak ki Perez denilen herif senenin 500 günü sakat dizi neredeyse kopan ve spor yapması bile meçhul hale gelen adam.
Bunlara vereceği parayı oyuncuya verse ali zaten fesih eder.
Mor için bir şey diyemem o malda yetenek var Crespo falan kazıklasa yine mantıklı

bitmeyen bir para var yahu holdingde. ben de anadolu yöneticisi olsam bu gslı fanatik halimle dahi ali'nin yanında foto veririm. işini çözerim her türlü.

adam ultimate saf yaw.

sakar şakir gibi, babasından miras veresiye defterini satıyor bildiğin. karagümrük, pendik, rize başkanları da "helal başkanım" diye etrafında dolanıyorlar işte :d

Yaşamanın zor geldiği bir günün gündüzünü bitirmeye çalışıyorum, belki iyi gelir
Benim en sevdiğim şey pislik
Son dakika Konya'nın bariz golü iptal edilsin bize olmayan bir penaltı verilsin , bütün fbli arkadaşlarımı arayıp terörist kahpeler hakkımızı yiyor derim , hatta bütün taraftar bu şekil tweet atmalı gündem yaratmalı pisliğe misliyle karşılık

Sergio ne oldu ?
Cica ne oldu ?
Zaha KAP niye gelemiyor?

Cicaldau kayboldu.
Zaha kap bilinmiyor, avrupa maçlarında rakiplerden transferleri öğrendiğimiz döneme geri geldik.
Leçistırın maçı varsa orada görürüz.

Boldlu olan kısım ise.

çok mutlu.webp

Bilmiyorum renktaşım Fotmob adlı siteye göre geçen sene Serie A da maç başına 12.9 top kaybıyla oynadığı yazıyor. Kerem de bu sayı 14.7 Barış da 14

Başarılı dribling sayısı, ikili mücadele kazanma sayısı filan Barış a gerçekten çok benziyor

Hı eleştirecek olsam oyuncu işin defans tarafında gerçekten çabalıyan bir oyuncu değil onu eleştiririm, direk sol kenar forvet gibi takılıyor bir de yakaladığı pozisyonları genele kendi şutuyla bitirmeye çalışıyor genelde dribling üstüne şut oyuncusu. Biraz saha içinde vizyonunu geliştirse gerçekten korkunç asist sayılarını bulur, çünkü o pas becerisi ceza sahasına top göndermesi filan var oyuncuda

Neden Kerem in önünde sol kanada istediğime gelirsek; gerçekten ayakta kalabilen, ayakları yere sağlam basabilen bir oyuncu, mesela Kerem çalımı attıktan sonra ufak bir temasla bile bozuluyor ama Laurienté o temasa rağmen basıp gidebilen rakibin dengesini bozabilen bir oyuncu.Bunun haricinde tekniği, driblingi çevikliği filan gayet iyi ekstra olarak da çok değişik bir şut becerisi var. Pes/Fıfa da filan knuckleball dediğimiz tarzda şutları var bu sayede ciddi de bir frikik kullanıcısı Laurienté.

Sassoulo gibi bir takımda 2 senedir hücumda yaptıkları hiç de fena değil açıkçası, zaten takımıyla küme düşmese bonservisini verip alabileceğimiz bir oyuncu değildi açıkçası en az 10-15 milyon € bonservis istenirdi ona belki takımıyla küme düşmesi bize bir fırsat olabilir kiralık + opsiyon şeklinde bir transfer ile alabiliriz

her hafta kapanan, geride 9 kişi bekleyen takımlara karşı oynayan oyunculara göre çoğunlukla kontrada kendini gösteren bir oyuncu için top kaybı sayısı fazla yüksek bence. oyunu kerem'le barış'ın karışımı gibi. çünkü dediğin gibi hem duran top becerisi var, hem de atıp geçebilecek fizik gücü. ha iki özelliği de birebirde elimizdeki 2 oyuncudan daha iyi değil bence ama barış ve kerem'e göre rakip için çözülmesi daha zor bi profil olduğunu söyleyebilirim. en büyük sıkıntısı pasörlüğü, özellikle kısa pas becerisi zaten top kaybı sayılarını fırlatan da o zaafiyeti oluyo genelde.

ingiltere 2. liginin en iyi 2. oyuncusunu 18 milyona çıkarmak gibi bi tecrübe yaşadığımız düşünülürse italya 2. liginin bi oyuncusu için 15 milyonun fazla olduğunu söyleyebiliriz bence. ederi benim için max 11-12 bandındadır ama yaptığımız transferlerden 3'ün 5'in hesabını pek yapmak üstüne plan çizmediğimiz düşünülürse olası zaha-kerem ayrılığında laurante'nin doğru bi kumar olabileceğini ben de söyleyebilirim. gidip maximin gibi adamı 8 milyon euro maaşla kiralayıp araplar için pişirmekten iyidir her şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt