Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakup Çınar: "Galatasaray'ın sol bek için uzun süredir takip ettiği isimlerden birisi: Maxim De Cuyper. Ama kulübünün 20 milyon Euro seviyesinde beklentisi var. Bu çok zor. Orada Alex Moreno gibi alternatifler var. geniş liste var." (Yeni Açık)

rbetis donemi *moreno eski goz agrimiz . fatih terim doneminden....

invert bir tipoloji olmasindan mutevellit o donemki oyunumuza nokta atisi olacagini dusunmustum.transferi gerceklesmedi,,,zaten akabinde epl yapti .

keza , angelino'ya nazaran bold *olmus bir profil ,derinlikli ve versatile olmasi da cabasi... cesitli sistemlere kolayca adapte olabilmesi de bir diger artisi....
ice girisli/invert kivrimli , pasa yatkin,teknik, ,ortalari cesitllik gosteren , gerektiginde cizgiden ilerleyip sifira inip bakip oyle pas atanlardan,,, zigzagli gidisleri de rakip ceza sahasi civarin da etkili yapiyordu betis donemi.

gecen haberi cikan digne den ziyade villa dan *kendisinin gelmesini yeglerim .

Satılsa keşke
Nasolsa o parayı götürür 1-2 abuk adamlara verirler, yerini de zor doldururlar.

Ferdi şikecilerden bizim kadroda isteyeceğim 2-3 oyuncudan biriydi boşluğunu dolduramazlar

Ben Ferdinin 35 e satılacağına inanmıyorum muhtemelen sakatlandı ondan o iş olmadı diyecekler.Satilirsa da transfer sikesini İtalya'ya yaparlar.

fb gibi tek bir kişiye bağlı olmak hayatta istemem (ali koç). Kulüp hayatta satılmamalı en kötü duruma düşsek bile

Italyanlar o parayi vermez, istedikleri parayi anca EPL'den bulabilirler.
1 gol atmış Elif Elmasa adama 18 milyon Euro veriliyorsa ona da verirler çünkü ortada gerçek anlamda transfer olduğunu düşünmüyorum para aklama işi olduğunu düşünüyorum.Bunlarin bu kadar kolay oyuncu satması bana normal gelmiyor.Baris Alper Kerem Nellson gibi adamlar iki sene şampiyon oluyor Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor fb nin adamlarına her sene teklif geliyor.

Fb simanskiyi de satacak sanırım. Napoli teklifi yazıyodu saçma yabancı bi kaynakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt