Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Sara da ilaç olmayacak yine orta saha arayacağız, suçlu yine hocadır. Onay vermeyecek transfere, 3-5 değil 20 milyon euro verdik, iki adama 30 alay mı ediyorusn sen bizimle.
bir de yönetimimize destek çıkalım dedi ya. ben tam da o açıklamada hayal kırıklığına uğradım.

Bize zaten anlik hem sag bek hemde sol bek lazim, ha as/yedek farketmez lazim sonucta. Kaani artik 6nr yedegi ve son secenek olarak stoper yedegi dusunmeliyiz

sağa adam alıp jelert'i sola atarız belki. köhn davarı moskova'ya gitmeyince plan değişmiştir

Mukiele > Kira bedeli 2M€ , satin alma opsiyonu 7M €
Cajuste > Kira bedeli 1M €, satin alma opsiyonu 10M €
Tanner Tessmann > bonservis bedeli 6M €

soyle bakinca buradan ikili paket seklinde isimizi gorecek transferle yolumuza devam edebiliriz, pahali bir transfer de olmaz hic biri.

Locko gibi oyunculari almaz bizimkiler, onlari cunku vermezler ucuza bizimkilerde 13-14 milyon euro vermez bu saatten sonra.

şu yapılanma ve kadrodaki oturmamışlık hatta eksilmelerle biz CL y kalırsak 8 maç çok fena geçebilir valla.

güya "şampiyon kadoruyuz 3 takviye yapacağız koruyup" dendi

stoper gidici
stoper gidici+sakat
alınan sağ bek yoklarda
2 kanat gidici

darmadağan işler.

ve 0 iletişim.

Mukiele > Kira bedeli 2M€ , satin alma opsiyonu 7M €
Cajuste > Kira bedeli 1M €, satin alma opsiyonu 10M €
Tanner Tessmann > bonservis bedeli 6M €

soyle bakinca buradan ikili paket seklinde isimizi gorecek transferle yolumuza devam edebiliriz, pahali bir transfer de olmaz hic biri.

Locko gibi oyunculari almaz bizimkiler, onlari cunku vermezler ucuza bizimkilerde 13-14 milyon euro vermez bu saatten sonra.
Cajuste gitti sanki bir yere ya ya da gitmek üzere.

Samiyen haberin sağ bek haberini de tam göremedim ama belki de yedek yerli bir sağ bek olma ihtimali de var. Dubois yerine bir oyuncu olma ihtimali de var yedek olacak gerektiğinde Jelert sola geçip onu oynatacağı bir oyuncu.

Transfer komitesi de eminim ne yaptigini bilmiyor kimi satacaklarini dahi bilmiyorlar
Kimin gelecegi hic belli degil cenk ergun menajer kucaginda gezen bir adam farkli bir durum beklemek salaklik olurdu
Hatipoglu kimdir meslegi nedir transferden ne anlar ? hangi vasfiyla oraya getirilmistir

Ozaman seneyede ben yapayim transferleri madem belli bir vasfa gerek yok

Liyakat olmadigi surece basari gelmez gelse bile gecici olur

Ortasaha, 10 numara felan beklerken yine beke giriyoruz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbekli, Metin Öztürklü, Cenk Ergünlü Galatasaray'ın şu ana kadarki transfer dönemini düşününce sinirden gülüyoruz

14573.jpg

Samiyen haberin sağ bek haberini de tam göremedim ama belki de yedek yerli bir sağ bek olma ihtimali de var. Dubois yerine bir oyuncu olma ihtimali de var yedek olacak gerektiğinde Jelert sola geçip onu oynatacağı bir oyuncu.

Yedek sağ bek alınmalı zaten, hoca doğrusunu yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt