Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koçun fbye hibe ettiği para en son 150 milyon euroydu
şimdiye o 200 olmuştur

birde sponsorlukları var

sınırsın tabiri bu tavan işte

bu denklemde ÇOK NET ferdi>35

ferdinin yokluğu bşzim için büyük artı
işin parasal kısmında sana katılıyorum ama saha içi kısmında katılmıyorum.

bence sol bekte ferdi'den osterwolde'ye geçmek bile fb adına bir 'upgrade'dir.

arkasında 10 dönüm tarla bırakıp topu alıp 70 metre tavus kuşu gibi koşmaktan başka bir boka yaramayan, yılda 1 gol 3 asist yapan kız gibi bir adam yerine dağ gibi herifi koyacaklar şimdi sol beke.

hiç oyuncu almasalar dahi oost>çöpdi bence.

Hadi Irfan bende gitmeyi istiyorumde. Senin seviyende Türk oyuncu bulamazlar ve iki tane güclü yerli kaybetmis olurlar.

Ferdi konusunda şapkayı çıkarıp bir önümüze koymamız lazım, şampiyonlar ligi görmemiş cocuğu 40 milyona satmışlar, tabi konusulan rakam bu gerçek dogru bilmiyoruz. Şu lig şampiyonluğu ile yere göğe sığdıramadığımız yerlilere bakış açımızı bir değiştirmemiz lazım çok erken yüceltiyoruz. Kerem'in prime haline 15 milyon bile teklif gelmedi. Zaten bayern munih maçı olmasa sacha'yı mümkün değil satamazdık. Ben bu sene aynı şeyi barış alperden bekliyordum ama ferdi yaptı.

Ferdi gitsin iyi olur bizim için rakip güç kaybeder adam topu defanstan alıp rakip kaleye kadar gidiyor çöp anadolu defanslarına karşı ciddi güç kaybı olur fb için muadilini de bulup almaları kolay olmaz bu saatten sonra
Onun yaptigini malesef biraz daha önde Maximin yapiyor suan malesef. Ama Maximin form düsüklügü yasarsa yada sakatlanirsa, o top sürmeyi baska pek yapacak oyunculari yok ve baya tikanmaya musait kadrolari var.

Rugani Ajax’a transfer olursa Ahmetcan’in takimdan ayrilma durumu varmis. Apo’nun olasi ayriligi sonrasi bizimkiler durumunu ogrenmek icin iletisime gecmistir.

Galatasaray, yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı’ya gelen teklifler üzerine alternatif bir isim belirledi.

Sarı-kırmızılılar, Bardakcı’nın satılması halinde bu boşluğu Ajax’ın genç yeteneği Ahmetcan Kaplan ile doldurmayı hedefliyor.

Genç futbolcunun Türkiye’ye dönmesi durumunda öncelik hakkı Trabzonspor’da bulunuyor. Ancak Galatasaray yönetiminin, Trabzonspor ile masaya oturup bu durumu çözebileceği ifade ediliyor.

işin parasal kısmında sana katılıyorum ama saha içi kısmında katılmıyorum.

bence sol bekte ferdi'den osterwolde'ye geçmek bile fb adına bir 'upgrade'dir.

arkasında 10 dönüm tarla bırakıp topu alıp 70 metre tavus kuşu gibi koşmaktan başka bir boka yaramayan, yılda 1 gol 3 asist yapan kız gibi bir adam yerine dağ gibi herifi koyacaklar şimdi sol beke.

hiç oyuncu almasalar dahi oost>çöpdi bence.

bunu 1 ay sonra yine konuşalım velicim :)
bence oyun süreklilği, baskı, set için ferdinin ne kadar önemli olduğunu yokluğunda görürsünüz
osterwolde solstoper olur
bek değil

Takımı Ş.L. den elenmişken bu çocuğu alalım, orta sahada boyumuz uzar iyide şutları var kalıplı oyuncu Toreriayı rahatlatır.

fb'in yetkili kişileri bile kadrolarında şu an sözleşmeli kaç yabancı topçusu vardır biliyorsa namerdim :d

bunların transfer işinde yaptığı savurganlık, plansızlık, şımarıklık, normal bir kulübü bölgesel amatör lige kadar batırırdı.

adamlar 31 yaşında samet akaydın'a euro 30 tl iken 4.5 m euro bonservis verdi abi.

bu bildiğin sınırsız paradır benim gözümde :d

işin şakası, sınırsız değildir tabi ama ligin imkanları en yüksek, bunu da sportif başarı geliri ile değil, holdingin gücü ile yapan bir takımdır fb.

yaw holdingde o kadar bitmeyen bir para var ki, bjk'ye iki osuruk sıktılar, adamlar o parayla kadrolarını baştan düzdü yaw :d
Bunlar en son takımda olmayan teknik direktörlere bile para ödüyordu. Belkide hala ödeme vardır.

Ferdi konusunda şapkayı çıkarıp bir önümüze koymamız lazım, şampiyonlar ligi görmemiş cocuğu 40 milyona satmışlar, tabi konusulan rakam bu gerçek dogru bilmiyoruz. Şu lig şampiyonluğu ile yere göğe sığdıramadığımız yerlilere bakış açımızı bir değiştirmemiz lazım çok erken yüceltiyoruz. Kerem'in prime haline 15 milyon bile teklif gelmedi. Zaten bayern munih maçı olmasa sacha'yı mümkün değil satamazdık. Ben bu sene aynı şeyi barış alperden bekliyordum ama ferdi yaptı.
Keremi kimse almaz ust duzey teklifte gelmez o yuzden rusyaya gitmeli futbol modernlesiyor keremde hali saha topcusu gibi toplari comertce harciyor

Baris alper kuvvetli suratli fizikli fakat skora katkisi avrupanin ust duzey ligleri icin bence yeteriz kaliyor milli takimdada bos gecti bu sezon CL gol asist yapar ligtede belli sayiya ulasirsa seneye transfer yapabilir

Fenerin bankalar birligi borcunun yarisina gidiyor ferdi yani finansal acidan fener’i rahatlatan bir satis olur

Ama fener bayagi güc kaybedecek

Zaten oyun olarak gecen sezona göre gücsüzler bu kesin ve düzelme olmayacak mourinho’nun oyun anlayisindan dolayi

Fenerin gecen sezon hucum da en etkili baglantisi ferdi-tadic idi bunu bozdular

Üstüne bir de baski dan ferdi’nin driblingleriyle cikiyordular

Biz boey de ne kadar güc kaybettiysek fener de kaybedecektir cünkü bek performanslari günümüz futbol da cok önemli

Ferdiyi 100 milyona da satsalar neticede sahaya 12 kişi cikamayacaklar.. Bunların ferdi gibi hem kaliteli ve enerjik hem de aidiyeti yüksek futbolcu bulması neredeyse olanaksız El Nesyryi 20 milyona bitirmekle övünen bir camiadan bahsediyoruz..
ferdinin gitmesi her türlü bize artı yazar zaten bu saatten sonra alacakları sol beki oynatacaklarını sanmıyorum muhtemelen panik transferi yapıp sezona oosterwoldeyle devam ederler ..

Solaçıkda Mertens>Kerem+Zaha

ikiside gitsin

ama okanın zahaya yaptığı çok kötüydü!

futbolcuyla oturup konuşup
seni kadroda düşünmüyoruz
ayrılalım usulünce desen
o kendi gşderdi zaten

yok kampda süper
yok zahamız var diyip

5 yediğin maçdan evlatcılık yaptığın için son 10 dak oynattığın adama çemkirdi!

bu ne ya!
ister istemez zahayı savunasım geliyor!

tdönemi başlarken ilk gitmesi gerekenin zaha olduğunu söyleyen birşyim hatta!

Solaçıkda Mertens>Kerem+Zaha

ikiside gitsin

ama okanın zahaya yaptığı çok kötüydü!

futbolcuyla oturup konuşup
seni kadroda düşünmüyoruz
ayrılalım usulünce desen
o kendi gşderdi zaten

yok kampda süper
yok zahamız var diyip

5 yediğin maçdan evlatcılık yaptığın için son 10 dak oynattığın adama çemkirdi!

bu ne ya!
ister istemez zahayı savunasım geliyor!

tdönemi başlarken ilk gitmesi gerekenin zaha olduğunu söyleyen birşyim hatta!

Sol kanat mertens-köhn mü olacak Allah aşkına kendine gel mason

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt