Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adekugbe, Kazımcan, Kaan, Köhn, Puchacz, Denswill, Rıdvan falan son yıllarda şampiyon olan takımların beklerinde oynayan oyuncular.

Orayı bir şekilde hallediyorsun da orta saha ve hücum hattı önemli. Orada zar atmaya gerek yok

Sol bek ve kanat transferi %100 lazım takıma. zaha-kerem-ziyech en az birinden çıkılması gerekiyor. kohn gitmiyorsa bu sezon kalabilir ve alınacak sol bek ile rekabet etsin ligde işimizi görebilir yine. abdulkerim gitmek istiyorsa vedalaşılıp, bir stoper alınabilir. nelsson-davidson-kaan-metehan-(transfer) 5 stoper işimizi görür 3 kulvarda.

Sol kanat mertens-köhn mü olacak Allah aşkına kendine gel mason

zaten sara yüzünden öyle olacak
oynayınca görüşürüz
mertensin ayyrten arkasında oynsyan solbek için velinimetdir

pas verir o
koşu yoluna, defansa yardıma gelir

ha köhn yok benim denklemimde onu söyleyeyim
belki mertens onuda adam eder belki :)

biz boey gidince yerini dolduramayacağımızı biliyorduk tamam haklısınız da o bölgeyi hiç doldurmadık farkındasınız umarım. yani yerine oyuncu almadık. 35 milyon euro geldi derken para maaşlara, bb'ye gitti diye bizi yediler, kaan ile oynadık. hala da bekliyoruz yeni transfer oynasın diye.

bunlar ise şimdi sol bek + orta saha alacak büyük ihtimalle, bek almasalar bile oster hayvanı zaten alternatif olarak duruyor. o parayı kullanacaklar yani, bizim gibi 40 dereden su getirmezler.

Okan Hoca Mertens'i ilk senesinde 2-3 kere maç içinde sol kanatta denedi hiç tutmadı harbiden de kötüydü sonra bir daha orada oynatmadı. Öyle bir ihtimal yok yani

Adekugbe, Kazımcan, Kaan, Köhn, Puchacz, Denswill, Rıdvan falan son yıllarda şampiyon olan takımların beklerinde oynayan oyuncular.

Orayı bir şekilde hallediyorsun da orta saha ve hücum hattı önemli. Orada zar atmaya gerek yok

Geçen yıl boey gitti kaan oynadı yine şampiyon olduk ..
Demirbay bir ara iyi katkı verdi peşine berkandan faydalandik bir şekilde idare ettik geçen sene ...Bu sezon ben 2 isimden de ümitli değilim takımın en önemli yerini yine pas geçiyoruz ..

zaten sara yüzünden öyle olacak
oynayınca görüşürüz
mertensin ayyrten arkasında oynsyan solbek için velinimetdir

pas verir o
koşu yoluna, defansa yardıma gelir

ha köhn yok benim denklemimde onu söyleyeyim
belki mertens onuda adam eder belki :)

Mertens sol kanat oynayıp devamlı beke kadar adam kovalamaz..Ya bir kere 38 yaşındaki adama haksızlık olur bunu beklemek.. Arkasinda ferdi gibi tüm kanadı kullanan adam olsa neyse diyeceğim.. Mertensin zaten enerjisini verimli kullanması lazım 10 no oynadığında en azından hücum kısmında çok yorulmuyor pres için de enerjisi kalıyor..

Satıp yerine adam almadığımız Boey ile Ferdi’yi kıyaslamaya son verelim.

Mou’nun sisteminde solda geride beklemek zorunda kalacak adam yerine bir sol bek bir de orta saha alacaklar muhtemelen totalde 30 milyon euro civarı bonservise, bu tutarsa olduklarından daha iyi olacakları aşikar.

Bizim gibi 30a adam satıp BBden çıkıcam yalanlarıyla beleşe kiralık adam almayacaklardır.

Kerem Akbükünün moscovaya transferinin bittiği haberleri doğru mu yav

O dönemki performansını Demirbay'ın herkes övüyor, ben onu bizdeki performansıyla eşleştirdim. Bizde hiç "oh Demirbay var" çıkar yapar bir şeyler dedirtmedi geçen sene.
Prime haliyle şu anki durumunu kıyaslamak saçma olur evet.

Kerem’in şu hali, eski haline göre bayağı temposuz.

Satıp yerine adam almadığımız Boey ile Ferdi’yi kıyaslamaya son verelim.

Mou’nun sisteminde solda geride beklemek zorunda kalacak adam yerine bir sol bek bir de orta saha alacaklar muhtemelen totalde 30 milyon euro civarı bonservise, bu tutarsa olduklarından daha iyi olacakları aşikar.

Bizim gibi 30a adam satıp BBden çıkıcam yalanlarıyla beleşe kiralık adam almayacaklardır.

Admirim genel olarak çok pesimist gördüm seni bu sezon

ferdi’de hollanda pasaportu var, bu tum yerlilere gore transfer icin cok buyuk avantaj. kerem avrupa liglerinde yabanci. ustelik ferdi dunyanin en nadir bulunan mevkisinde oynuyor, kerem en buyuk oyuncu bollugu bulunan yerde.

adamin satildigi fiyattan bile bizim yerliler suclaniyor, yani bu kiskanclik maalesef.

İlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz

Top bizdeydi ne koşması demeyin hatayda 106 km koşmuş

Ardalı eyüp 122km koşmuş

Yeni kopenhag prag facialarına hazır olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt