- 22 Ağustos 2010
- 32.672
- 37.405
- 3.033
iniesta ile selçuk'un herhangi bir paralel evrende kesişen tek bir özelliği bile yok yahu :dPrime Selçuk çok iyi bir Iniesta yedeği olabilecek oyuncuydu. Demirbay ne abi ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iniesta ile selçuk'un herhangi bir paralel evrende kesişen tek bir özelliği bile yok yahu :dPrime Selçuk çok iyi bir Iniesta yedeği olabilecek oyuncuydu. Demirbay ne abi ya?
bunu konya maç başlığında benden okudun değil mi :dTop bizdeydi ne koşması demeyin
Akıllı adamsın vesselam. Aynı şekilde Acun da atladı hemen yönetime Adnan Hoca davası sonrası. Takdir ettim;spor, siyasetten bağımsız değildir.koç ailesi fbyi kalkan olarak kullanıyor
siyasi konjüktürden kurtulmak için
akp gittiği an futbolu salacaklarına kalıbımı basarım
onlar gidince yine para mevzusu önemini kazanır
fbnin teanafer yapamaması limitden dolayı
zaten -60 milyondalar
ferdi gibi bir adamı bulamazl
ferdi olmayınca adamların üretkenliği düşüyor
playmaker bek ferdi bizim mariano gibi
ayriyeten driblingide var
birde ferdi çok nitelikli hucumcu bek öyle bomboş orta filan açmaz genelde
tek hc defansif yönden ama bir köhn kadar kötüde değil
iniesta ile selçuk'un herhangi bir paralel evrende kesişen tek özelliği bile yok yahu :d
Öyle bir şey yok.ferdi’de hollanda pasaportu var, bu tum yerlilere gore transfer icin cok buyuk avantaj. kerem avrupa liglerinde yabanci. ustelik ferdi dunyanin en nadir bulunan mevkisinde oynuyor, kerem en buyuk oyuncu bollugu bulunan yerde.
adamin satildigi fiyattan bile bizim yerliler suclaniyor, yani bu kiskanclik maalesef.
Aksine gerçekçi bakıyorum, geçen seneki özgürlüğü bulamayacaktı, adam savunmada bekletti Lille maçında mesela direkt ve iki gol de onun hatalarıyla geldi.Admirim genel olarak çok pesimist gördüm seni bu sezon
Bu ne ya
Hala giden gelen yok
Hani Kerem Köhn Zaha gidiyordu
Young boys maçında kosulara bakarız. Hep ağır oyuncular var bizdeİlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz
Top bizdeydi ne koşması demeyin hatayda 106 km koşmuş
Ardalı eyüp 122km koşmuş
Yeni kopenhag prag facialarına hazır olun
30 m euroya transfer yapıp hiç artı değer katamayacaklarını düşünmek bana saçma geliyor asıl.
Yok tw da görmüştüm sabah şimdi tekrar googledan baktım öyle yazıyobunu konya maç başlığında benden okudun değil mi :d
ulan hatay da az koşacak zaten. adamlar 8 kişi kapanmış 3 kişi ile geçiş kovalamış. gs adamı yarı sahasına hapsetmiş. ne yapsalardı sahayı enine mi koşsalardı?
hayvan gibi koşum olan maçlar, iki takımın da birbirine güç olarak denk olduğu maçlardır.
Bu bakis acisi da tam dogru degil, yani her rakip fark etmezsizin 115-120 km mi kosulmali? Bizim oyuncular sahada futbol mu oynamali yoksa atletik alanda kosu mu yapmali?İlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz
Ardalı eyüp 122km koşmuş
bunu konya maç başlığında benden okudun değil mi :d
ulan hatay da az koşacak zaten. adamlar 8 kişi kapanmış 3 kişi ile geçiş kovalamış. gs adamı yarı sahasına hapsetmiş. ne yapsalardı sahayı enine mi koşsalardı?
hayvan gibi koşum olan maçlar, iki takımın da birbirine güç olarak denk olduğu maçlardır.
Yerine birileri illa ki alınırdı renktaş
Leverkusen cosarken ve rakipler kapanirken 122 km falan kostugu maclar var.
ilk 11 de 30 yaş üstü 7 topçu varken normal. Takımı gençleştirmemiz lazım.İlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz
Ardalı eyüp 122km koşmuş