Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top bizdeydi ne koşması demeyin
bunu konya maç başlığında benden okudun değil mi :d

ulan hatay da az koşacak zaten. adamlar 8 kişi kapanmış 3 kişi ile geçiş kovalamış. gs adamı yarı sahasına hapsetmiş. ne yapsalardı sahayı enine mi koşsalardı?

hayvan gibi koşum olan maçlar, iki takımın da birbirine güç olarak denk olduğu maçlardır.

Son düzenleme:
koç ailesi fbyi kalkan olarak kullanıyor
siyasi konjüktürden kurtulmak için

akp gittiği an futbolu salacaklarına kalıbımı basarım

onlar gidince yine para mevzusu önemini kazanır

fbnin teanafer yapamaması limitden dolayı
zaten -60 milyondalar

ferdi gibi bir adamı bulamazl
ferdi olmayınca adamların üretkenliği düşüyor
playmaker bek ferdi bizim mariano gibi
ayriyeten driblingide var

birde ferdi çok nitelikli hucumcu bek öyle bomboş orta filan açmaz genelde

tek hc defansif yönden ama bir köhn kadar kötüde değil
Akıllı adamsın vesselam. Aynı şekilde Acun da atladı hemen yönetime Adnan Hoca davası sonrası. Takdir ettim;spor, siyasetten bağımsız değildir.

Takim için önemli bir oyuncuyu göndermenin her zaman riskleri vardır. Hele konu bizim lige oyuncu getirmek ise risk daha da fazla Ferdi sonrası alacakları oyuncuların tutma ihtimali tabi ki var ama konu Fener transferi olunca ihtimal baya bir düşüyor. Bence net güç kaybedecekler.

ferdi’de hollanda pasaportu var, bu tum yerlilere gore transfer icin cok buyuk avantaj. kerem avrupa liglerinde yabanci. ustelik ferdi dunyanin en nadir bulunan mevkisinde oynuyor, kerem en buyuk oyuncu bollugu bulunan yerde.

adamin satildigi fiyattan bile bizim yerliler suclaniyor, yani bu kiskanclik maalesef.
Öyle bir şey yok.

Admirim genel olarak çok pesimist gördüm seni bu sezon
Aksine gerçekçi bakıyorum, geçen seneki özgürlüğü bulamayacaktı, adam savunmada bekletti Lille maçında mesela direkt ve iki gol de onun hatalarıyla geldi.

Ligde de geride tuttu izlediğim kısımlarda. İlerde bundan vazgeçerdi vs ona bir şey diyemem.

30 m euroya transfer yapıp hiç artı değer katamayacaklarını düşünmek bana saçma geliyor asıl.

Bu ne ya

Hala giden gelen yok

Hani Kerem Köhn Zaha gidiyordu

1723723454653.png

İlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz

Top bizdeydi ne koşması demeyin hatayda 106 km koşmuş

Ardalı eyüp 122km koşmuş

Yeni kopenhag prag facialarına hazır olun
Young boys maçında kosulara bakarız. Hep ağır oyuncular var bizde

30 m euroya transfer yapıp hiç artı değer katamayacaklarını düşünmek bana saçma geliyor asıl.

fikir ayrılığı yaşadığımız konu bu değil biliyorsun değil mi? ben sadece ferdi'den gelecek income paranın çok önemli olmadığını söylüyorum. yoksa ferdi'nin yeri çok kolay dolar bence de. kalmasını tercih ederdim.

ulan hatay da az koşacak zaten. adamlar 8 kişi kapanmış 3 kişi ile geçiş kovalamış. gs adamı yarı sahasına hapsetmiş. ne yapsalardı sahayı enine mi koşsalardı?

hayvan gibi koşum olan maçlar, iki takımın da birbirine güç olarak denk olduğu maçlardır.
Yok tw da görmüştüm sabah şimdi tekrar googledan baktım öyle yazıyo

Topla oynama %72ye 28 miş nasıl iki takım aynı koşabilir yaw

Tek maçtan çıkarım yapmıyorum bu arada biz hep az koşuyoruz

Davi barış toreira harici götünü kaldırabilen oyuncu yok ki ztn sahada nasıl çok koşucaz

İlk hafta 105 km ile ligde nerdeyse en az koşan takım olmuşuz

Top bizdeydi ne koşması demeyin hatayda 106 km koşmuş

Ardalı eyüp 122km koşmuş

Yeni kopenhag prag facialarına hazır olun
Bu bakis acisi da tam dogru degil, yani her rakip fark etmezsizin 115-120 km mi kosulmali? Bizim oyuncular sahada futbol mu oynamali yoksa atletik alanda kosu mu yapmali?

Zaten Hatay ile denk kosmusuk galiba ya da fark pek yoktu. Topu iyi ceviren takimin rakibinden fazla kosmasina gerek kalmaz.

Dun Super Kupayi izledin mi?

Real Madrid 106 km
Atalanta 110 km

bunlarin istatistikleri de boyle.

Leverkusen cosarken ve rakipler kapanirken 122 km falan kostugu maclar var. Niye o kadar kosmuslar? Hele 3 kupada devam ettikleri dönemde. Adamlar ligde en cok kosan 4. takim olarak sampiyon olmus. Mac basi 118,23 km kosmuslar. Üstüne hem kupa hem Avrupa'da final yapan takim bu.

Ferdi orada kendini geliştiremezse anında kesiği yer. Rakipler kasımpaşa, ludogorets olmayacak.

Yerine birileri illa ki alınırdı renktaş

Bu üç topçu faydadan çok zarar yazacaktır gelecekte

Köhn'ün defolarını kapatacak bir sisteme geçmemekte inat ediyor hoca
Zaha'ya zaten takmış ve başarılı olursa otoritesi sarsılacağı için temkinli
Kerem ise içinde bulunduğu trendi sürdürecektir

Hepsini yollamalıydık

Keremin filistin paylaşımları da avrupaya transferini engelliyo olabilir. Bu gidişle takımda kalacak Zaha ya da Keremden birini satmamız lazım transferi sezonu bitmeden

Koşmamız lazım, Bayern maçı ya da Manchester maçı hikayelerinde dk 70-80de kondüsyon bittiği için gol ya da deli pozisyon yediğimizi çabuk unutmuşsunuz.

Çılgınlar gibi koşmamız gerekiyor, takımın da buna alışması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt