Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlaşılır hesabını ortaya koyda bir halta yaramış ol BCT - anca yüzdeyüz deyip aptal pozlar ver sen.
Zaten Leicester kiralama bedeli verecek maaşının da sadece 1 yada 2 ayını ödeyecek oradaki kuraldan dolayı maaşının kalanını biz vermeyecek miydik? 1-2 milyon bir şey çıksın Ornstein mi ne vardı onun haberini veriyor işte kendi bir haber alamadığı için.

Hoca istemiyor zahayı gitmediği halde kadroya almıyor sakatlığı da yok bunun bir faydası yok satamıyorsan oynatacaksın ben istemiyorum oynatmam diyorsan da üçün beşin hesabını yapmayıp satacaksın böyle hem satma hem de oynatma zarardan başka birşey değil

yahu %78 topa sahip olduğun, 30 metrede oynanan bir maçta ne kadar koşabilirsin?

gs süper müthiş atletik takım demiyorum, birini de savunmuyorum. sadece bu tip bir maçta koşu işine bakılmaz onu diyorum.

gerçi tugay arkadaşımızın demesine göre leverkusen kendisine karşı kapanan maçlarda da 122 km koşuyormuş.

at .... .... inananı. namık kemal.
Doğru söylüyo yahu leverkusen haldır huldur koşuyodu izlediğim maçlarda

Frimpongun tek maçta attığı depar bizim ziyech+zaha+demirbay+nelson+apo+kaan+icardi nin tüm sezon attığı depardan fazladır

Kopenhag sadece koşarak bizden üstte bitirdi turu,pragda krejci preciado haraslin yerine apo kaan zaha oynasa turu biz geçmiştik

Gsnin koşu tavanı 110 diyelim,bu ligde sorun olmaz ama avrupada 120-125 km koşanlar gelince baş edemezsin,ki edemedik,molde kopenhag prag hepsi teknik olarak düşük ama tempolu takımlardı,bu tesadüf olamaz

Doğru söylüyo yahu leverkusen haldır huldur koşuyodu izlediğim maçlarda

Frimpongun tek maçta attığı depar bizim ziyech+zaha+demirbay+nelson+apo+kaan+icardi nin tüm sezon attığı depardan fazladır

Kopenhag sadece koşarak bizden üstte bitirdi turu,pragda krejci preciado haraslin yerine apo kaan zaha oynasa turu biz geçmiştik

Gsnin koşu tavanı 110 diyelim,bu ligde sorun olmaz ama avrupada 120-125 km koşanlar gelince baş edemezsin,ki edemedik,molde kopenhag prag hepsi teknik olarak düşük ama tempolu takımlardı,bu tesadüf olamaz
yaw genel olarak itirazım yok zaten.
sadece hatay maçı için diyorum. o maçta jamaika 400 m koşu takımıyla da oynasan koşacak bir durum yoktu yani. onu diyorum.

Hep az koşuyoruz

Avrupada fiziken çarpışabilmek için önce koşman lazım,biz ağır çekimde hareket ediyoruz

Koşabilen oyuncu yok ki takımda

Kopenhagla tekrar eşleşsen geçen seneden ders almış durumdamısın sence şu an ?

Hiçbir ilerleme kaydedemedik koşu+fizik kalite anlamında
Kendimizden guclu rakiplere karsi daha cok mucadele/daha cok kosu yapmamiz gerektigine katiliyorum, zaten demek istedigim zayif takimlara karsi oyle asiri yuksek kosu mesafeleri bana mantikli gelmiyor.

Bunun hocanin oyun kurgusundan kaynakli oldugunu da biliyorum, ama genel olarak bizim oyuncu yapimiz da boyle cok kosacak profillere sahip degil.

Soyle biraz mucadele gucu yuksek bir iki adam alinsa ve oyunu ona gore kursak diyorum.

Mesela Sara alindi, topla iyi gozukuyor ama soyle ciplak gozle bir kac macini daha izlemek istiyorum. Cunku topsuz oyunda acaba nasil davraniyor onu merak ediyorum.

Dun Real macini izledim, yani adamlarda o kadar cok ofansif adam varken orta saha kurgusunu bozmuyor. Uclu oynatiyor, burada bir DMC (Tchouaméni, defans onunde hareket eden ama top takimdayken sag sola basit pas veren), yaninda hareketli bir orta saha (Valverde, topsuz oyunda cok kosuyor, top takimdayken hem dribbling ozellikleriyle topu tasiyor hem uzun paslariyla oyuna yon verebiliyor), bir de ofansif 8 (Bellingham, dribbling ve top tasima ozellikleri ust duzey, ara paslari birakan, ceza sahasina giren, topsuz oyunda pres uyguluyan)

Simdi bizim orta sahada bu denli bir yapi yok.

Daha ondeki ucluyu anlatmadim bile, onlarda oyle eli belinde gezmiyor saha icinde.

Herkes hareketli ama dunku macta mac sonu istatistiklerine baktim, onlarda 106 km kosmus yaziyor.

Bizim Avrupa maclarinda ve ligdeki zor maclarda daha cok deli gibi kosmamiz gerektigini dusunuyorum ama toplu ve topsuz oyunda nasil hareket etmemiz gerektigini de dunku Real macini izledikten sonra ornek olarak verdim. Herkes bir biriyle uyumlu ve sahada ne yapmasini bilen bir ekip goruyorsun.

Okan Hoca biraz bunlari ornek almali, su on alan pres isini birakmali bana kalirsa cunku bazi takimlar bunu yemiyor artik. Kosmaktan ziyade, biraz oyun olarak bir upgrade yapmamiz gerekiyor.

Seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım hayırdır neyin üslubu bu? Git neye seviniyorsan sevin.
Neye alındın anlamadım hocam?

Kötü oldu istediğiniz kadar sevinin derken kesin noktayı ben koyarım siz ne derseniz diyin benim dediğim doğru tarzi konuşmayı ben yapmadım sen yaptın. Ben sadece neden sevinmeyelim dedim ve kendimce görüşümü paylaştım. Senin her dediğinin doğru olmadığı gibi benim her dediğim de doğru olamaz.

Bir saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.

Zaha kadro dışı sanırım idmanada yalandan çıkıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Munoz 8e Karı ferdi 35e gidiyor. Bu ifbnin balı nerden gelio acaba. Yine hile hurda yaptılar heralde

Zaten Leicester kiralama bedeli verecek maaşının da sadece 1 yada 2 ayını ödeyecek oradaki kuraldan dolayı maaşının kalanını biz vermeyecek miydik? 1-2 milyon bir şey çıksın Ornstein mi ne vardı onun haberini veriyor işte kendi bir haber alamadığı için.
hayır yani X bir örnek ver - şu kadarı vergi olarak üstüne biniyor falan de o yüzden şu rakam olması lazım ya da şurası sıkıntı oluşuruyor de..

hbaer öyle olur

salla bir "20 Milyon" lafı - "her şey olmuştu" de doue gibi - sonra her şeyden haberimiz var aktarıyoruz havası yarat

ne ala anasını satayım ya

Daha çok koşmak sadece defansif olarak daha çok mücadele etmek anlamına gelmiyor ki. Daha fazla oyuncumuz top almak için daha hareketli oynasa, savunma arkasına daha fazla koşu yapsak da koşu mesafemiz önemli ölçüde artacak. @Samet Nalbant 'a katılıyorum her halükarda bu takım daha fazla koşmalı rakip ve maçtan bağımsız.

hatipoğlu : adam satamayan alamayan
Mauf : tatilde full - altyapı çalışması hiç görmedik - kemerburgaz bitmedi der tatile çıkar tekrar.
TFF den sorumlu Metin Öztürk : Çıtımız çıkmayacak demektir lig boyunca gene...
Simitsarayı : Gsstore simit çay 699 TL ye satmaya başlar.

Mağazacı apo umarım başarılı olursun. Senin başarısız olman GSnin başarısız olması demek her ne kadar seni istemesem de.

Geçen sene bunların hepsinden Erden Timur sorumluydu. Geçen seneki de yanlıştı bana kalırsa Erden Timur'a çok yüklenilmişti. Bu seneki de yanlış yani başkanvekili olmayıp sadece yönetici olarak bunlardan sorumlu olunamıyor muydu?
sırf o değilki - sportifteyken , seçilmiş kadroda değilkende

puma işleri
kemerburgaz işleri
florya işleri
mecidiyeköy işleri

de ayrıca yaptı.

+ sponsorlk işleri.

8-10 kaleme koşuyordu.

Tamam çok basit bir şey soruyorum sınırsızsa neden şu maçlara Krunic ve Mert Hakanla çıktılar orta sahada?

İşi kitabına uyduruyorlar ve nakit akışı sıkıntıları yok ancak gelip de her transferi holdingden yapamıyorlar öyle bir dünya yok.

Sınırsızsa gitsinler alsınlar 50 milyon euroluk orta saha, niye alamıyorlar?
bu posta bir cevap daha aklıma geldi.

soru: bütçe sınırsızsa, neden şu maçlara Krunic ve Mert Hakanla çıktılar orta sahada?

cevap: 119 yıllık gs tarihinin rekor gelirinin olduğu durumda, gs'ın bjk süper cup maçına sağ beksiz ve orta sahasız çıkması ile aynı sebepten.

b.k gibi yönetilmekten yani afedersiniz.

bence :d

Kendimizden guclu rakiplere karsi daha cok mucadele/daha cok kosu yapmamiz gerektigine katiliyorum, zaten demek istedigim zayif takimlara karsi oyle asiri yuksek kosu mesafeleri bana mantikli gelmiyor.

Bunun hocanin oyun kurgusundan kaynakli oldugunu da biliyorum, ama genel olarak bizim oyuncu yapimiz da boyle cok kosacak profillere sahip degil.

Soyle biraz mucadele gucu yuksek bir iki adam alinsa ve oyunu ona gore kursak diyorum.

Mesela Sara alindi, topla iyi gozukuyor ama soyle ciplak gozle bir kac macini daha izlemek istiyorum. Cunku topsuz oyunda acaba nasil davraniyor onu merak ediyorum.

Dun Real macini izledim, yani adamlarda o kadar cok ofansif adam varken orta saha kurgusunu bozmuyor. Uclu oynatiyor, burada bir DMC (Tchouaméni, defans onunde hareket eden ama top takimdayken sag sola basit pas veren), yaninda hareketli bir orta saha (Valverde, topsuz oyunda cok kosuyor, top takimdayken hem dribbling ozellikleriyle topu tasiyor hem uzun paslariyla oyuna yon verebiliyor), bir de ofansif 8 (Bellingham, dribbling ve top tasima ozellikleri ust duzey, ara paslari birakan, ceza sahasina giren, topsuz oyunda pres uyguluyan)

Simdi bizim orta sahada bu denli bir yapi yok.

Daha ondeki ucluyu anlatmadim bile, onlarda oyle eli belinde gezmiyor saha icinde.

Herkes hareketli ama dunku macta mac sonu istatistiklerine baktim, onlarda 106 km kosmus yaziyor.

Bizim Avrupa maclarinda ve ligdeki zor maclarda daha cok deli gibi kosmamiz gerektigini dusunuyorum ama toplu ve topsuz oyunda nasil hareket etmemiz gerektigini de dunku Real macini izledikten sonra ornek olarak verdim. Herkes bir biriyle uyumlu ve sahada ne yapmasini bilen bir ekip goruyorsun.

Okan Hoca biraz bunlari ornek almali, su on alan pres isini birakmali bana kalirsa cunku bazi takimlar bunu yemiyor artik. Kosmaktan ziyade, biraz oyun olarak bir upgrade yapmamiz gerekiyor.
Takımın oyun olarak çuvallaması bu yüzden

Rashica ziyechin ayakkabısı etmez normalde ama o oynarken daha iyiydik çünkü koşan adamlara ihtiyaç duyuyo bizim oyun

Mesela jelert tutar mı tutmaz mı 9m luk oynar mı bilmiyorum ama bildiğim tek şey mutlaka + anlamda etki edecek temposuyla oyuna, izleyince görücez

Jelert sançez toreira barış hariç tempolu oyuncumuz yok 4 kişiyle nal toplar döneriz yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt