- 20 Haziran 2011
- 60.744
- 68.964
- 4.758
İsmim bu olsunAnal Arda kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmim bu olsunAnal Arda kim
Kim bu renktaşSonunda Tanrıverdiler el atıyor olaya
Amcamiz..Vahap amca ile konuştum 50 m doları çat diye koyacak masaya.
Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, ölümcül tehlikesi olan nitröz oksit gazı soluduğu görüntüleri sosyal medyada paylaşan Yves Bissouma'nın kadro dışı kaldığını açıkladı.
Dün emre kaplan cenker'i övüyor erden timur'u gömüyordu.Zaha'yı yollayamadılar diye Erden Timur çok para verdi haberleri yaptırtıyorlar
Üzülerek belirtmeliyimki senle Doruk’u taşkın hareketlerinizden dolayı sülaleden reddetti.Amcamiz..
Koca ailenin en büyük gururu Vahap Emmi
fb lockoyu alır biz de köhnün clde elek oluşunu izleriz
Karı baslığı olsa beş dkda bulursun CenkRenktaşlar uyumlu başlık olmadığı için kusura bakmayın acil ve güncel olduğu için buraya yazıyorum. Zorunlu trafik sigortası yaptıranınız oldu mu, ortalama fiyat nedir büyük şehirler için
Yeni ismimi merakla bekliyorumÜzülerek belirtmeliyimki senle Doruk’u taşkın hareketlerinizden dolayı sülaleden reddetti.
Reis bir yanlışlık var ortada TANRIVERDI soyadını forumda ilk ben kullanmaya başlamıştım..Üzülerek belirtmeliyimki senle Doruk’u taşkın hareketlerinizden dolayı sülaleden reddetti.
Rabiot için bir kapı daha kapandı.
İsteklerimi yapVahap amca ile konuştum 50 m doları çat diye koyacak masaya.
TANRIVERDI ailesine katılmayı çok isterim. Bu kabul edilmezse ALTUN, bu da kabul edilmezse YILDIRIM, bu da kabul edilmezse KOLKOPARAN…