Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, ölümcül tehlikesi olan nitröz oksit gazı soluduğu görüntüleri sosyal medyada paylaşan Yves Bissouma'nın kadro dışı kaldığını açıkladı.

Renktaşlar uyumlu başlık olmadığı için kusura bakmayın acil ve güncel olduğu için buraya yazıyorum. Zorunlu trafik sigortası yaptıranınız oldu mu, ortalama fiyat nedir büyük şehirler için
Karı baslığı olsa beş dkda bulursun Cenk

geçen sene zalgiris maçında bu futbol anlayışıyla CLde içimizden geçerler dedim
mal manu olmasa 0 çekecektik !
Zaten ön elemede bi batı avrupa takımı çıksa elenmiştik!

Zalgiris maçında yine suçlu biz olduk hocaları olmadı
yine bir sürü laf yedik!
yok takım eksik bla bla bla hep bir bahane!

bakın yine aynı şekil giriyoruz CL ye

şansa bala en rahat rakibi seçtik!

Ha gitsek nolur 1 galibiyet alırsak öpüp başımıza koyalım! Yine oyunda değişen birşey yok!

Hoca Barış'ı solda düşünüp yola çıkarsa büyük sıkıntı yaşarız. Barış sağ açık oynar en verimli olarak.
Kerem ve Zaha ikisi birden gitmeli. G.Rodriguez gibi defansa da yardım eden yılan kanat alinmali. Yunus veya Yusuf da sola devslşirilmeli yedek olarak.
Köhn ve Dubois gönderilip, 1 sol bek, 1 sağ bek alınmalı. Jelert gerektiğinde solda da oynar. O açıdan özellikle sağ bek 11'de sırıtmayacak, potansiyelli bir genç olmalı.
Takımda ne 8 ne de 6 numaraya ihtiyaç var. Hem Torreira ile oynayabilecek, hem de onu yedekleyecek 6 numara şart oğlu şart. Melo gibi, Gedson gibi veya en kötü Saidou gibi bir oyuncu olmalı bu.

Takim gecen sezon grup ikinciligini son macta kacirdi

Sifir cekeriz fark yeriz diyenler tabiki haksiz ciktilar

Aslinda hakli cikacaktik ama bayern kötüydü manchester kötüydü demek le ligde büyükeksi sayesinde sampiyon olduk demek arasinda fark yok

Ikisi de takimin emegine saygisizlik

Üzülerek belirtmeliyimki senle Doruk’u taşkın hareketlerinizden dolayı sülaleden reddetti.
Reis bir yanlışlık var ortada TANRIVERDI soyadını forumda ilk ben kullanmaya başlamıştım..
Seninki sadece TANRI ydı, ben forum upuzun soyadı ile gezince sende biraz bozulmuştun.

Hatirla Cana kalmalı dememi bahane edip beni 6 ay banlamış sonrada soyadima çökmüştün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt