Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su sekil okuyoruz postlari ..

Ekli dosyalar

• IMG_1565.webp
    IMG_1565.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 57
Bunda yalan yok cok para verdi ama verirken tek basina mi verdi okan buruk istemiyorum deseydi

Zahayi kagit ustunde istemeyecek kisi cok azdir ayni angelino gibi

Okan hocanın geçen seneki röportajları var youtube da. Zaha, Zaniolo, Ziyech ben istedim diye. Üstelik ET transferlerle ilgili Fatih Altaylı videosunda bahsetti. Transfer heyeti karar verdi ben görüşmelere gittim diye. O heyette kimler olacak ki. Başkan, Okan hoca, ET, yönetimden 2-3 kişi. ET transfer görüşmeleri yaparken de herhalde bu kişilere maaş, bonservis ödemelerini konuşmuştur. Kendi kafasından iş yapacak değildir.

Tüm bunların haberleri, röportajları varken ET'a arkadan saldırmak ancak hainliktir.

Takim gecen sezon grup ikinciligini son macta kacirdi

Sifir cekeriz fark yeriz diyenler tabiki haksiz ciktilar

Aslinda hakli cikacaktik ama bayern kötüydü manchester kötüydü demek le ligde büyükeksi sayesinde sampiyon olduk demek arasinda fark yok

Ikisi de takimin emegine saygisizlik
Kotu denen Bayern yari finalde Real Madrid'e Madrid'in yedek golcusunun mucizesi yuzunden toplam skorda 4-3 yenilerek elendi. Cok kotuymus gercekten.

Okan hocanın geçen seneki röportajları var youtube da. Zaha, Zaniolo, Ziyech ben istedim diye. Üstelik ET transferlerle ilgili Fatih Altaylı videosunda bahsetti. Transfer heyeti karar verdi ben görüşmelere gittim diye. O heyette kimler olacak ki. Başkan, Okan hoca, ET, yönetimden 2-3 kişi. ET transfer görüşmeleri yaparken de herhalde bu kişilere maaş, bonservis ödemelerini konuşmuştur. Kendi kafasından yapacak iş değil.

Tüm bunların haberleri, röportajları varken ET'a arkadan saldırmak ancak hainliktir.
Okan çok uyanık bir adam hep bıyık altı konuşuyo ihale kendisinde kalmasın diye

Yönetim galiba bunu anladı ve özellikle doue sürecini basına hep okan ısrarla istiyo,hocanın en çok istediği isim şeklinde servis ettiler

Okan da akabinde listemizi herkes biliyo,bu işler gizli yapılır diye sitem etti niye benim istediğimi vurguluyosunuz der gibi

Gidip böyle birinin sözüne güvenip 30m harcadılar şaka gibi

Burada da 27m demişler

Hangisi doğru @Keramettin TANRIVERDİ

Bu tam olarak doğru değil ayak bastı 18 milyon ama kat sayı ile alınan ve marketing gelirleri ile o dediği paralara geliyor. Bir de Play off'ta elenen takımda 5 milyon euro civarı bir para alıyordu geçen sene + AL katılım ile toplamda 11-12 civarı eğer Play Off'tan elenip AL'ye gidersen almış oluyordun. Mesela Fener Play Off'tan elenmediği için bu 5 milyonu alamayacak.

Bu tam olarak doğru değil ayak bastı 18 milyon ama kat sayı ile alınan ve marketing gelirleri ile o dediği paralara geliyor. Bir de Play off'ta elenen takımda 5 milyon euro civarı bir para alıyordu geçen sene + AL katılım ile toplamda 11-12 civarı eğer Play Off'tan elenip AL'ye gidersen almış oluyordun. Mesela Fener Play Off'tan elenmediği için bu 5 milyonu alamayacak.
O para da düştü 4.3e. Neredeyse tüm ödüller düştü.

Şampiyonlar ligine kalırsak; orta saha, bek ve kanat gelir. O zamana kadar kadroda olmayan adamlari yollamak lazım bir şekilde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt