Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.756
- 24.210
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb de 107km kosmus, rakibi de 110.5 km kosmus. Ya bizim durum dogal degil mi?Ekli dosyayı görüntüle 257098
Şu tablo üzerinden hocaya sallıyorlar aklım almıyor. Sezon başı yükleme yaptığımızı ve maçın 30.dakika sonrası kapanmış rakibe karşı yarı sahada oynadığımızı düşünürsek neden yarı sahada koşalım.
Adam mi aldilar?Oosterwolde
Muldur
Osayi
Varken hemen ferdinin yerine transfer yapıyorlar bizde kohn ins toparlıyacak jelert iyi çıkacak diye dua ediyoruz işte
Bunda yalan yok cok para verdi ama verirken tek basina mi verdi okan buruk istemiyorum deseydi
Zahayi kagit ustunde istemeyecek kisi cok azdir ayni angelino gibi
Kotu denen Bayern yari finalde Real Madrid'e Madrid'in yedek golcusunun mucizesi yuzunden toplam skorda 4-3 yenilerek elendi. Cok kotuymus gercekten.Takim gecen sezon grup ikinciligini son macta kacirdi
Sifir cekeriz fark yeriz diyenler tabiki haksiz ciktilar
Aslinda hakli cikacaktik ama bayern kötüydü manchester kötüydü demek le ligde büyükeksi sayesinde sampiyon olduk demek arasinda fark yok
Ikisi de takimin emegine saygisizlik
Okan çok uyanık bir adam hep bıyık altı konuşuyo ihale kendisinde kalmasın diyeOkan hocanın geçen seneki röportajları var youtube da. Zaha, Zaniolo, Ziyech ben istedim diye. Üstelik ET transferlerle ilgili Fatih Altaylı videosunda bahsetti. Transfer heyeti karar verdi ben görüşmelere gittim diye. O heyette kimler olacak ki. Başkan, Okan hoca, ET, yönetimden 2-3 kişi. ET transfer görüşmeleri yaparken de herhalde bu kişilere maaş, bonservis ödemelerini konuşmuştur. Kendi kafasından yapacak iş değil.
Tüm bunların haberleri, röportajları varken ET'a arkadan saldırmak ancak hainliktir.
Ozetten anlasiliyor mu?Young Boys youtube hesabından maçlarının özetlerine baktım.
Lugano'dan çok daha iyi takım bunlar. Aldıkları puan tam yanıltmaca. Fişek gibi topçuları var.
UzaGooooooooooooooooooooooooollllll
Diye haykırmak istiyorum
evt. bir takımın bize zorluk çıkartıp çıkartamayacağını 2, bilemedin 3 atakta anlayabiliyorum.Ozetten anlasiliyor mu?
Kötüydü bayern ama kötü olsalar bile kadrolari oralara kadar gelmeye yeterliydi.Kotu denen Bayern yari finalde Real Madrid'e Madrid'in yedek golcusunun mucizesi yuzunden toplam skorda 4-3 yenilerek elendi. Cok kotuymus gercekten.
Young Boys youtube hesabından maçlarının özetlerine baktım.
Lugano'dan çok daha iyi takım bunlar. Aldıkları puan tam yanıltmaca. Fişek gibi topçuları var.
Hayir, malzemecilerine sormus..Ozetten anlasiliyor mu?
O para da düştü 4.3e. Neredeyse tüm ödüller düştü.Bu tam olarak doğru değil ayak bastı 18 milyon ama kat sayı ile alınan ve marketing gelirleri ile o dediği paralara geliyor. Bir de Play off'ta elenen takımda 5 milyon euro civarı bir para alıyordu geçen sene + AL katılım ile toplamda 11-12 civarı eğer Play Off'tan elenip AL'ye gidersen almış oluyordun. Mesela Fener Play Off'tan elenmediği için bu 5 milyonu alamayacak.
Sergen nerde yav?