Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sistem daha fazla gelir falan getirecek diyorlardı bir de? O zaman bu sistem fazla uzun süreli olmaz gibi. Yakında Avrupa Süper ligi yeniden alevlenir mi?
Takım sayısı fazla, maç sayısı fazla, tur sayısı fazla. Total gelir artmış olabilir.

Şampiyonlar ligine kalırsak; orta saha, bek ve kanat gelir. O zamana kadar kadroda olmayan adamlari yollamak lazım bir şekilde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En fazla bi sol bek bekliyorum. Düsünceleri sara'yla orta sahanin tamamlanmis olmasi. Kanatta zaha giderse kerem kaliyor gibi.

Önceden 2.8*6 = 16.8 kazanılıyordu max

Şimdi 2.1*8 = 16.8 kazanılıyor yine ilk kısımda.

Katsayı payı azalacağı için muhtemelen geçen seneye göre daha az gelir olur 3 ve 4. torbaları tokatlamazsak

En fazla bi sol bek bekliyorum. Düsünceleri sara'yla orta sahanin tamamlanmis olmasi. Kanatta zaha giderse kerem kaliyor gibi.
Sergio, zaha, dubois, yusuf , cicaldau gider. Bence en az 3 adam gelecek. Orta saha kiralik olur Sergio giderse ya da şampiyonlar ligine kalmayı garantiledigimizde boşta ise hala rabiot olabilir. Ben en az 3 hamle bekliyorum.

Eskiden birde ikinci Türk takimi elendiginden sanki yayin gelirinden bile 8-10 arasi para almiyormuyduk? Sanki bu bile düstü diye hatirliyorum

Sergio, zaha, dubois, yusuf , cicaldau gider. Bence en az 3 adam gelecek. Orta saha kiralik olur Sergio giderse ya da şampiyonlar ligine kalmayı garantiledigimizde boşta ise hala rabiot olabilir. Ben en az 3 hamle bekliyorum.

Ben bi sol bek bekliyorum ama ins. senin dedigin gibi olur.

Kerem ve Barışın arası bozuk diyenlere girsin

IMG_5454.webp

Eskiden birde ikinci Türk takimi elendiginden sanki yayin gelirinden bile 8-10 arasi para almiyormuyduk? Sanki bu bile düstü diye hatirliyorum
Oradaki gelir izlenme payına döndüğü için çok azaldı. Bir anlamı yok yani bayağıdır. Eskiden 5-6 m euro fark ediyordu şu an 500 bin euro falandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt