- 1 Ağustos 2009
- 46.482
- 48.744
- 4.708
EfsoDeğerli ahbabım Y. Sever beğendin mi?
Keşke mümkünatı olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EfsoDeğerli ahbabım Y. Sever beğendin mi?
Kerem için yazın başından beri ayrılmak istiyor deniyorduArda'da aynısını yapmış son günlerde Atletico'ya gitmişti Riera'yı almıştık biz de.
Takım kaptanı ve yerli topçusun kulübünü böyle zora neden sokuyorsun anlamış değilim tüm planlamanı değiştirmek zorunda kalıyorsun. Altyapı oyuncuları dışında ülke içinden yetişmiş 4 oyuncu yazman lazım Barış, Apo, Kerem var 4. Bile yok şu an. Eldekiler de gidecek mi kalacak mı belli değil
Okay de teklif getirsin.Kerem için yazın başından beri ayrılmak istiyor deniyordu
Admirim kafam şuan güzel geçmişteki tatsizliklar için özür dilerim barışalım mi?Okay de teklif getirsin.
Arda o dönem için iyi bedele gitti, Kerem’e şu an o dönem Arda’ya gelen teklif bile gelmiyor.
Napalım 3-5 m euroya mı bırakalım yani.
bertuğ kronikmiş
Abin futbolu bilir. Sami gibi futbol cahili değilim.Efso
Keşke mümkünatı olsa
Boşver futbolu yeni salgin yolda. Sana yeni isim yukleniyorAbin futbolu bilir. Sami gibi futbol cahili değilim.
Yonetim veya scout arias felan önermez.Kendisi dedi hocanin sürekli oyuncu izliyorum diye izledigi halde bu seviye kötü oyuncu seçiyorOkan buruk'un en çok istediği kanat ariasmis. Ocak ayında gönderip yerine başka bir oyuncu isteyeceği yeni kurbanı. Bu kadar kendi sistemine ters bir oyuncuyu niye ister bir hoca hiç anlamıyorum. Adam atletik değil, hızlı bir adam değil skorer desen o da yok. Feghouli vari bir oyun kurucu kanat. 27 yaşına gelmiş Güney amerikadan çıkamamış adam.
Zahmet etmeyin biz yaparız transferi
Apo 10 Kerem 13 müthiş olur. Parayı direkt Locko ve Mckennie'ye gömeriz.
Yerli olarak Barış - Yunus yeterli bence, Oğuz'u isterdim aslında ama o gemi kaçtı. Hatta esas hatayı Dinkçi'yi almayarak yaptık. Başar Önal'ın videoları dikkat çekiyodu ama o da transfer olmuş. Alt yaş MT maçlarında Emir Bars'ı beğenmiştim ama salmazlar herhalde. Yusuf Kabadayı da iyi duruyodu ama güvenilip yola çıkılacak biri gibi değil, project signing olur daha çok.Keremle zaha giderse kanada kimi isterdin @Ali Bektaş
Elenirsen alıyorsun olm playoffu, öyle saçma şey mi olur
18.5 + katsayı bedeli alınacak ama katsayı bedeli hesabı karışık, toplasan maks 5 falan gelir sıramıza göre
Göreve hazirimStoperde Peace War mı oynıcak