Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'da aynısını yapmış son günlerde Atletico'ya gitmişti Riera'yı almıştık biz de.

Takım kaptanı ve yerli topçusun kulübünü böyle zora neden sokuyorsun anlamış değilim tüm planlamanı değiştirmek zorunda kalıyorsun. Altyapı oyuncuları dışında ülke içinden yetişmiş 4 oyuncu yazman lazım Barış, Apo, Kerem var 4. Bile yok şu an. Eldekiler de gidecek mi kalacak mı belli değil
Kerem için yazın başından beri ayrılmak istiyor deniyordu

Kerem için yazın başından beri ayrılmak istiyor deniyordu
Okay de teklif getirsin.

Arda o dönem için iyi bedele gitti, Kerem’e şu an o dönem Arda’ya gelen teklif bile gelmiyor.

Napalım 3-5 m euroya mı bırakalım yani.

Okay de teklif getirsin.

Arda o dönem için iyi bedele gitti, Kerem’e şu an o dönem Arda’ya gelen teklif bile gelmiyor.

Napalım 3-5 m euroya mı bırakalım yani.
Admirim kafam şuan güzel geçmişteki tatsizliklar için özür dilerim barışalım mi?

Okan buruk'un en çok istediği kanat ariasmis. Ocak ayında gönderip yerine başka bir oyuncu isteyeceği yeni kurbanı. Bu kadar kendi sistemine ters bir oyuncuyu niye ister bir hoca hiç anlamıyorum. Adam atletik değil, hızlı bir adam değil skorer desen o da yok. Feghouli vari bir oyun kurucu kanat. 27 yaşına gelmiş Güney amerikadan çıkamamış adam.
Yonetim veya scout arias felan önermez.Kendisi dedi hocanin sürekli oyuncu izliyorum diye izledigi halde bu seviye kötü oyuncu seçiyor:D

Keremle zaha giderse kanada kimi isterdin @Ali Bektaş
Yerli olarak Barış - Yunus yeterli bence, Oğuz'u isterdim aslında ama o gemi kaçtı. Hatta esas hatayı Dinkçi'yi almayarak yaptık. Başar Önal'ın videoları dikkat çekiyodu ama o da transfer olmuş. Alt yaş MT maçlarında Emir Bars'ı beğenmiştim ama salmazlar herhalde. Yusuf Kabadayı da iyi duruyodu ama güvenilip yola çıkılacak biri gibi değil, project signing olur daha çok.

Hocanın 4-2-3-1'den devam edeceğini bildiğim için kanat olarak Braga'daki Roger yahut Graz'daki Prass gibi birini isterdim. Şu anki yönetim mümkün değil alamaz ama Gnonto uçururdu. Tzolis gibi bir fırsat transferi vardı ama o da gitmiş. Benfica puşt olmasa Schjelderup'u isterdim ama onu da alamayız.

Dortmund oynatmayacaksa Duranville için bir teklif yapmamızı isterdim ama galiba çok gerçekçi değil. Aşırı beğenmiştim o çocuğu iki sene önce izlediğimde.

Gabriel Sara için videolar izleyip yorumlar okurken Jonathan Rowe ismine denk geldim. Gayet gerçekçi bir hedef, Sn. Buruk'un oyununa uygun, kaliteli ve genç bir isim. Norwich ile dostane ilişkiler de geliştirmişizdir bir nebze. Alalım gelelim derim.

Onun dışında sana bir kanat shortlisti yapayım:
- Madueke (kiralık)
- Ansu Fati (kiralık)
- Sulemana
- Pellistri
- Kayky (kiralık)
- Sarmiento
- Osorio

Bunların ilk ikisi fırsat transferi olur ama sakatlıkları düşündürüyor ondan çok emin değilim. Diğerleri dönemsel olarak bize yazılmış isimler oldukları için ekledim, hepsinden yeterince katkı alırız.

Elenirsen alıyorsun olm playoffu, öyle saçma şey mi olur

18.5 + katsayı bedeli alınacak ama katsayı bedeli hesabı karışık, toplasan maks 5 falan gelir sıramıza göre

Türkiye kaynaklı gelirler katılan takımların ülkeler arasında kaçıncı olur sizce? Slovakya'yı, Çekya'yı, Hırvatistan'ı falan geçiyor muyuzdur en azından?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt