Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahanın kadroya alınmaması çok yanlış.

Al, oynatma istemiyorsan

bu kdr tahammülsüzlük yaratacak ne yaptı bu herif anlamıyorum

çöp muamelesi yapılıyor resmen bu çok yanlış

Yerli olarak Barış - Yunus yeterli bence, Oğuz'u isterdim aslında ama o gemi kaçtı. Hatta esas hatayı Dinkçi'yi almayarak yaptık. Başar Önal'ın videoları dikkat çekiyodu ama o da transfer olmuş. Alt yaş MT maçlarında Emir Bars'ı beğenmiştim ama salmazlar herhalde. Yusuf Kabadayı da iyi duruyodu ama güvenilip yola çıkılacak biri gibi değil, project signing olur daha çok.

Hocanın 4-2-3-1'den devam edeceğini bildiğim için kanat olarak Braga'daki Roger yahut Graz'daki Prass gibi birini isterdim. Şu anki yönetim mümkün değil alamaz ama Gnonto uçururdu. Tzolis gibi bir fırsat transferi vardı ama o da gitmiş. Benfica puşt olmasa Schjelderup'u isterdim ama onu da alamayız.

Dortmund oynatmayacaksa Duranville için bir teklif yapmamızı isterdim ama galiba çok gerçekçi değil. Aşırı beğenmiştim o çocuğu iki sene önce izlediğimde.

Gabriel Sara için videolar izleyip yorumlar okurken Jonathan Rowe ismine denk geldim. Gayet gerçekçi bir hedef, Sn. Buruk'un oyununa uygun, kaliteli ve genç bir isim. Norwich ile dostane ilişkiler de geliştirmişizdir bir nebze. Alalım gelelim derim.

Onun dışında sana bir kanat shortlisti yapayım:
- Madueke (kiralık)
- Ansu Fati (kiralık)
- Sulemana
- Pellistri
- Kayky (kiralık)
- Sarmiento
- Osorio

Bunların ilk ikisi fırsat transferi olur ama sakatlıkları düşündürüyor ondan çok emin değilim. Diğerleri dönemsel olarak bize yazılmış isimler oldukları için ekledim, hepsinden yeterince katkı alırız.
Jonathan Rowe u bende senin gibi Sara videolarından öğrendim renktaş kesinlikle kanat satışı olursa düşünülmesi gereken bi isim genç olduğu için riski de az bir transfer olur. Keşke kiralık opsiyon filan bi sekilde düşünülse...

Türkiye kaynaklı gelirler katılan takımların ülkeler arasında kaçıncı olur sizce? Slovakya'yı, Çekya'yı, Hırvatistan'ı falan geçiyor muyuzdur en azından?
Playofftaki ülkelerin hepsini geçeriz diye düşündüm Lille dışındakiler tabii, Avusturya da dahil.

25e yakın bir şeye çıkar muhtemelen de her bir sıralama başına 1 m euroya yakın bir bedel olur diye varsayıyorum.

İkisi de varsayım tabii elimizde referans olmadığı için.

Antrenman performansı boş iş, maç performansına göre oyuncular kadroda yer almaya devam eder.

Yunus öttürüyordur antrenmanlarda misal, öyle geniş sahada oynamakla dar alanda oynamak bambaşka işler.

Dombele için de geçen sene söylenenler doğruydu, ayağından kimse top alamaz onun ama kaptırdığında 60 metre dönmez işte.

pana'nın 10 numarasını beğendim. hareketli, özverili, gole yakın 1 kanat. millet buluyor böyle oyuncuları

18 ay içinde ingiltereden ayrılıp - ingilterye geri gelirseniz ...

o süreçte kazandığın paranın vergisini ingilterede ödemek zorunda imişsin.

iyide bu zor anlaşılacak bir şey değil - herif 2 haftadır diye kadroya dahil edilmiyor o zaman ??
madem bu detay bu kadar imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt