Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.594
- 90.186
- 5.003
Banane kardeşim ya. Sorumlusu ben miyim? Yine aşı olmam gerçi.Boşver futbolu yeni salgin yolda. Sana yeni isim yukleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane kardeşim ya. Sorumlusu ben miyim? Yine aşı olmam gerçi.Boşver futbolu yeni salgin yolda. Sana yeni isim yukleniyor
Jonathan Rowe u bende senin gibi Sara videolarından öğrendim renktaş kesinlikle kanat satışı olursa düşünülmesi gereken bi isim genç olduğu için riski de az bir transfer olur. Keşke kiralık opsiyon filan bi sekilde düşünülse...Yerli olarak Barış - Yunus yeterli bence, Oğuz'u isterdim aslında ama o gemi kaçtı. Hatta esas hatayı Dinkçi'yi almayarak yaptık. Başar Önal'ın videoları dikkat çekiyodu ama o da transfer olmuş. Alt yaş MT maçlarında Emir Bars'ı beğenmiştim ama salmazlar herhalde. Yusuf Kabadayı da iyi duruyodu ama güvenilip yola çıkılacak biri gibi değil, project signing olur daha çok.
Hocanın 4-2-3-1'den devam edeceğini bildiğim için kanat olarak Braga'daki Roger yahut Graz'daki Prass gibi birini isterdim. Şu anki yönetim mümkün değil alamaz ama Gnonto uçururdu. Tzolis gibi bir fırsat transferi vardı ama o da gitmiş. Benfica puşt olmasa Schjelderup'u isterdim ama onu da alamayız.
Dortmund oynatmayacaksa Duranville için bir teklif yapmamızı isterdim ama galiba çok gerçekçi değil. Aşırı beğenmiştim o çocuğu iki sene önce izlediğimde.
Gabriel Sara için videolar izleyip yorumlar okurken Jonathan Rowe ismine denk geldim. Gayet gerçekçi bir hedef, Sn. Buruk'un oyununa uygun, kaliteli ve genç bir isim. Norwich ile dostane ilişkiler de geliştirmişizdir bir nebze. Alalım gelelim derim.
Onun dışında sana bir kanat shortlisti yapayım:
- Madueke (kiralık)
- Ansu Fati (kiralık)
- Sulemana
- Pellistri
- Kayky (kiralık)
- Sarmiento
- Osorio
Bunların ilk ikisi fırsat transferi olur ama sakatlıkları düşündürüyor ondan çok emin değilim. Diğerleri dönemsel olarak bize yazılmış isimler oldukları için ekledim, hepsinden yeterince katkı alırız.
Playofftaki ülkelerin hepsini geçeriz diye düşündüm Lille dışındakiler tabii, Avusturya da dahil.Türkiye kaynaklı gelirler katılan takımların ülkeler arasında kaçıncı olur sizce? Slovakya'yı, Çekya'yı, Hırvatistan'ı falan geçiyor muyuzdur en azından?
Son yılı bu sene. 2 yıl kalan Oliveira.2 seneden 5.5 m Euro garanti parası var bu parayı niye bıraksın ki. 2 m euro verip, anlaşıp feshetmek lazım
nasıl 5.5 yapıyor yaw2 seneden 5.5 m Euro garanti parası var bu parayı niye bıraksın ki. 2 m euro verip, anlaşıp feshetmek lazım
Zahanın kadroya alınmaması çok yanlış.
Al, oynatma istemiyorsan
bu kdr tahammülsüzlük yaratacak ne yaptı bu herif anlamıyorum
çöp muamelesi yapılıyor resmen bu çok yanlış
Ulan ANK
iyi bir sureNöbete el atın can çekişiyor. 1 post/5 dk
Ilk 11 baslatmaz, ikinci yari alir. Sarada öyle. Klasik okan buruk oyuncu hazirlama yöntemi.jelertin herhangi bir sakatlığı vs kalmadı bütün hafta idmanlara çıktı dimi
yarın oynamazsa gerçekten küfürlük