Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.906
- 39.707
- 2.953
bir hafta önce bunlari diyordu
Dinsiz fak nwes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir hafta önce bunlari diyordu
Hamza mi kaldıÖyle yaptın mı okan buruk altyapıdan oyuncu kazanmak zorunda kalır falan gerek yok. Devam eder Halil'e son şans vermeye ya da orta sahada oliviera'yi denemeye. Şimdi oliviera yerine hamza'yi falan oynarsa çocuk iyi oynasa falan nasıl bir daha transfer isteyecek gerek yok.
Onu da oynatmiyordu ki. Çocuk kaçtı danimarkaya. Efe ile karıştırdım dediğiniz gibi ağız alışkanlığı.Hamza mi kaldıDanimarka da oynuyor cocuk.Tapusuyla gittiAgiz alışkanlığı diyelim.
Hoca...celırtın bugün oynamama sebebi ne tam olarak şimdi
sakatlığı yok idmanlara da çıkıyor
Çok normal.Takildim sadece .Bu arada söylemlerine katılıyorum.Efe bu hafta kadro umalimki vitrin süsü olmaması dileğiyle.Benim bu konudaki düşüncem Torreira yanında Berkani Kaani deneyen fikir bence Efeyi Eyüp u Gokdenizi Sirachani kesinlikle denenmelidir.Bu çocuklar sahaya atılıp piserek buyumeliler.Haliller Olivieralar yerine bu çocuklar kesinlikle daha bir ayrı yürekle oynarlar.Tabii taraftarada az sabır gerekiyor ve ÇÖP dememek gerekiyor.2 maçtır sağ bekte Kağanın yerine Ali Turap oynasaydi ne olurdu.???Onu da oynatmiyordu ki. Çocuk kaçtı danimarkaya. Efe ile karıştırdım dediğiniz gibi ağız alışkanlığı.
Son transfer dönemiyle birlikte sayın hocamızın ne istediğini bilmediğine kanaat getirdim.Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Bu orta saha yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor
Kesinlike öyle. Ya sisteme göre oyuncu alırsın ya oyuncuya göre sistem üretirsin. Bizde ikiside yok şuanSon transfer dönemiyle birlikte sayın hocamızın ne istediğini bilmediğine kanaat getirdim.
Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta sahs kurgusunu hiç denemeyen 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum
Katılıyorum. Ek olarak yine hata yapıyor maalesef. Lig'de bile şu kadroya rağmen karnımıza ağrılar girerek zar zor maç kazanıyoruz 10 da 1 değerinde bile olmayan kadrolara karşı. Bu iş bukadar zor ve tuhaf olmamalı.ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor
40 senedir futbol oynayan bir adamın bunu görememesi imkansız
clde kaan düşüncesi var sanırım
ama kaan yetersiz bence
çok daha süpürücü bir adam lazım oraya torreirayla birlikte şöyle adam yiyen biri gerek cl için
Biz baya farkındayız okan değilAsıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta saha kurgusunu hiç denemedik. 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum

ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor
ama kaan yetersiz bence
çok daha süpürücü bir adam lazım oraya torreirayla birlikte şöyle adam yiyen biri gerek cl için
Bu saatten sonra hiç uzatmadan geçen sene son dakikaya kadar haber bekledikleri ve hocanın da birebir görüştüğü Ambrabat alınmalı ;ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor
ama kaan yetersiz bence
Okanla hamzaoğlu benzetiliyodu ya
Geçen aklıma geldi taşlar yerine oturdu
Hamzaoğlunun baş yardımcısı vardı ya
Bilin bakalım kimin abisiydi![]()